Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

konsol ve pc monitörü sorunsalı ile gelen ses problemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar,
Haziran ayında masaüstü topladım da monitörü de iyi birşey alıp ps3 ile beraber sorunsuz kullanmak istiyorum. 1-2 güne kavuşmuş olucam. Monitör olarak kharon sağolsun şunu beğendim;
benq

iyi tamam herşey güzel de ben ps3'ten nasıl ses alıcam? ses sistemim eski bir 5.1 creative hani şu 3 renkli dijital girişi olanlardan (sarı,siyah,yeşil). kısacası fiberoptik giriş yok :) bu durumda ben yeni bir ses sistemi alana kadar nasıl ses alabilirim ps3'ten ?
Mesaj tarihi:
Benim 22" vga/dvi çıkışlıydı. Okul açılınca malum evden tekrar ayrılacağım için lcd tv almadım, onun yerine zaten bilgisayarı götürüyorum diye vgabox aldım bir adet tasarruf + taşınabilirlik geldi ps3e. Bu vgabox denen zıkkım vga<=>hdmi geçişi yapabiliyor. hdmi ayırırken video yanında audio da ayırıyor. İstersen hoparlöre, istersen bilgisayarına bağlayıp ses alabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
ben ps3 çıkışı ile hoparlörümün girişini çeşitli jaglerle bir birine bağladım ve hem pcden hemde konsoldan bir jagi değiştirerek ses alabiliyorum.internette arayınca yapılışı ile ilgili fotoları bulabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
hdmi dan dvi a donusturup ekrana goruntuyu alcaksın

sonra normal baglantıdanda kırmızı ve beyaz ucu o 3 renklı dalgaya donusturen aparatın olcak

ps3 menusundende goruntu hdmı dan ses o dalgadan dıye ayarlıycaksın olcak

ben oyle kullanıyorum
  • Yeni Oluştur...