kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Merhabalar, Haziran ayında masaüstü topladım da monitörü de iyi birşey alıp ps3 ile beraber sorunsuz kullanmak istiyorum. 1-2 güne kavuşmuş olucam. Monitör olarak kharon sağolsun şunu beğendim; benq iyi tamam herşey güzel de ben ps3'ten nasıl ses alıcam? ses sistemim eski bir 5.1 creative hani şu 3 renkli dijital girişi olanlardan (sarı,siyah,yeşil). kısacası fiberoptik giriş yok :) bu durumda ben yeni bir ses sistemi alana kadar nasıl ses alabilirim ps3'ten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 agalar okuyonuz cevap yazmıyonuz. heralde kimse pc ekranına ps3 bağlamıyor tek yeto benim bu alemde dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 kaede ye öm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Ben vgabox kullanıyorum, onda direk çıkış var. İster bilgisayar üstünden 5.1 kullan, ister tek çıkıştan çift kanal hoparlör kullan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 vgabox nedir abi ? cahil cüheylayım ben biraz aydınlatın. akabinde neden üzgün surat? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Benim 22" vga/dvi çıkışlıydı. Okul açılınca malum evden tekrar ayrılacağım için lcd tv almadım, onun yerine zaten bilgisayarı götürüyorum diye vgabox aldım bir adet tasarruf + taşınabilirlik geldi ps3e. Bu vgabox denen zıkkım vga<=>hdmi geçişi yapabiliyor. hdmi ayırırken video yanında audio da ayırıyor. İstersen hoparlöre, istersen bilgisayarına bağlayıp ses alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ben ps3 çıkışı ile hoparlörümün girişini çeşitli jaglerle bir birine bağladım ve hem pcden hemde konsoldan bir jagi değiştirerek ses alabiliyorum.internette arayınca yapılışı ile ilgili fotoları bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 hdmi dan dvi a donusturup ekrana goruntuyu alcaksın sonra normal baglantıdanda kırmızı ve beyaz ucu o 3 renklı dalgaya donusturen aparatın olcak ps3 menusundende goruntu hdmı dan ses o dalgadan dıye ayarlıycaksın olcak ben oyle kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar