Twisty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 hemen soruma geleyim şöyle birşey yapmak istiyorum aynı anda 2 kişi sohbet ederek yayın yapmak istiyoruz nasıl yaparız 2 veya üstü dj radyoya aynı anda bağlanabilirmi echo tarzı sorunlar olmadan sohbet edebilirmi google da aramaya çalıştım ama pek birşey de bulmadım bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 skype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Skype'de record edip öncden sonrada winamp shoutcaste koyabilirsin yada direkt skype üzerinden yayin yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 hmm teşekkürler eko falan olmuyor dimi o şekilde direk skype den verince veya ayarmı yapmak lazım olmadı dedğiniz gibi record edip yapmakta mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar