Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yök ve okulu dondurmak

Schwarzkopf

Öne çıkan mesajlar

bi arkadaşımdan okulu dondursam bile harcı yatırmaya devam edecegimi duydum, dogru mudur bu?
öyleyse dondurmanın ne anlamı var.

yök ikinci ögretimlere kol gibi zamlar yapmış, fen fak 1,200 den 2,400 e çıkarılmış! allah belalarını versin!
zengin çocugu olsaydım özel okulda okurdum zaten!
şimdi o ş.sizler yüzünden okulumu mu dondurayım ben! zaten son sınıfa geçmişim, yüzmüş yüzmüş kuyruguna gelmişim, yapılır mı böle zam(!) yaaa! zam demeye bile dilim varmıyo! resmen soygunn!
Sosyal ağlarda paylaş

ben okulu dondurduğunda harç ödemiyorsun diye biliyorum ama ödüyor da olabilirsin yanlış hatırlıyor olabilirim.

bu arada evet niye paticikte hiç kimsenin sesi soluğu çıkmamış bilmiyorum ama yüzde 500 zam yapıldı bazı bölümlerine ikinci öğretimlerin harçlarının.

küfür etmemek elde değil yani bu durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

ses çıkmış ama konu dışı bölümünde çıkmış biraz o da teget geçmiş.
yök e msj atıp agzıma geleni söyledim, belki işe yarar, eger kararı bakanlar kurulu onaylarsa benim gibi binlerce kişi okulu bırakmak zorunda kalıcak!
pazar günü istanbulda protesto varmış galiba, keşke istanbulda olsaydım da ben de katılabilseydim!
lanet olsun böyle dönen çarka!
yök başkanına milyon dolarlık arabanın nasıl hediye edildigi anlaşılır artık
yeter artık devlete, devletin başındakilere para yedirmekten bıktık, donumuza kadar sömürdüler ne var ne yoksa!
Sosyal ağlarda paylaş

cidden çok üzüldüm.
Allah kahretsin yemin ediyorum 2.400 nedir ya.
asgari ile geçinenler var,herkesin durumu çok mu iyi sanki nasıl bu kadar vurdumduymazlık nasıl.
çıldırıcam.
cidden çok üzüldüm.ya cidden inşallah bakanlar kurulu olaya el atar çok fazla insan tanıyorum asla ödeyemiyecek olan günlük 3 lirayla geçinen vs.of.
ha bu arada evet,beşiktaşta eylem var 13.00 ya da 13.30 da meydan da.
Sosyal ağlarda paylaş

az önce ingiltereden gelen komşumla konuştum, 2400 dedim zamlandı 2 katı dedim, ee iyiymiş dedi, ingilterede devlet kendi ögrencilerinden bile çok daha fazla para alıo vs dedi
hey allam yaa, burası ingiltere mi kardeşim,
türkiyenin şartlarını, maaşlarını, egitim sistemini bi ölç biç tart hele ondan sonra kıyas yap! hey allam yaa, bu soygunu sorgusuz sualsiz asla ve asla kabul edemem, aklım beynim her türlü algılayıcı hücrem "neden ve ne hakla!?!" sorularını en temelde sorduruyor bana zaten.yıllarca tavuk gibi yolunmaya alışmış milletimiz, buna da susarsak ögrenci olarak eger "Davos'u terkediyorum" :D :D
belki de politikadır bilemiyorum, herkes tepki gösterecek biliyorlar, sonra yarısını geri çekecekler, e bu seferde düştü deyip millet çaresiz sesini çıkarmayacak yani her harükarda kazıgı çakacaklar ögrencinin sırtına!!
bu işin işini, yolunu yordamını hukukunu bilenler varsa bilgilendirsin lütfen. birilerinin cebi dolacak diye okumuyorum ben yaaaa!! resmi olarak hangi kuruluşlara dilekçe verip itiraz edebiliriz arkadaşlar?mesela kendi okulumuzun dekanlıgına gidilebilir. bi çok yere mail attım fakat yeterli olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...