fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Pazarlama ödevi var. ben de bi çeşit 3ü birarada kahve yapıp pazara giricem. böyle bi ürün için kullanılabilecek marka ismine ihtiyacım var. yaratıcı beyinler kendini göstersin hadi bakalım. yok benim marka ismim çok iyi halka açmak istemiyorum diyosanız, ömden atın sadece ben kullanayım :D edit: kahve markası ismi yazmıştım başlığa, kahve markası olarak değiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sütlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Kafein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 3ü bir arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 tamam ben trolü hakediyorum, ona lafım yok da. 10 trole bi iyi fikir gelse kabulumdür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Oha cidden yazmistim ben madem öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 rakıbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Fast'n Delicious. Olmadı galba. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 nekro, sana demedim zaten abi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Slogan tavsiyesi isteyipte verilen yuksek dozda ayarlar sonucu komaya giren oldu patide, dikkat et:) "Leziz Karisim" dir benim onerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yakup's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Coffede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 nefiskahve neskafe gibin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 3k1m 3 kahve 1 muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oo güzel şeyler çıkıyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 BALYOZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 COC = a Cup Of Coffe yada BBK = Bir bardak kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 C3.. 3'ü C'ni sağ altına küçük yazıp sanki bir element simgesi gibi bir logo da hazırlanabilir. edit: burdan hareketle marka konumlandırması, marka bilinirliği, marka tanıtımına varıncaya kadar güzel şeyler çıkarabilirsin. Dersin konusu tam bu mudur bılmıyorum ama, bu yeni karışım insana mutluluk, keyif verecek gibi bir başlıkla reklam kampanyası dahi çıkarabiliriz sana :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 cCc olsun o zmn sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 joker, konu dediğin gibi tam. ya reklam filmi olsun, billboard reklamı olsun, konumlandırma, tutundurma, dallandırma budaklandırma vs (sfdkjs) hepsi aklımda, hatta logo rengi, yazıtipi, şekli şemali filan da aklımda da bi tek isim lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 İsim: Sadece Kahve Slogan: 40 yıl sonra görüşmek dileğiyle.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Trio olabilir belki. 3 farklı malzemenin karışımı olacağı için olayı bir k"ahvenin etrafına", bir "3'ün etrafına" toplamak lazım. Bambaşka alakasız bir isim de olur, bu da 3 farklı başlıkta isim bulunması demek. Bence sen 3'e bölüp bir liste yap isimleri. Sonra da seçersin yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 henüz 3some diyen olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 aslında ürün 3ü birarada ama ben markanın 3 e odaklı olmasını çok istemiyorum ama yine de düşünmek lazım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bi de kendim açmamış olsaydım topiği 2girls1cup yazardım kesin sgfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar