forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 said: Elvis Presley - Love Me Tender yapmayın, etmeyin lisede flütle çaldırıyorlardı bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 flütle çal da adama hediye et o zaman. Negzel el yapımı hediye olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 aaron - lilli ve le tunnel d'or racoon - love you more röyksopp - you dont have a clue ash – walking barefoot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Eric Clapton - Wonderful Tonight zaten buna da olmaz dersen Murat Kekilli - Tomarza diyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 oasis koy bence, stop crying your heart out şarkısı mesela. hoş gerçi ben olsam cd'de disturbed ya da lamb of god falan görsem daha çok sevinirdim. ama kızların geneli oasis'i pek sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 beni tanımıyorsan enteresan bir tercih olmuş :) benim en sevdiğim grup oasis. ona da zorla sevdirdim :) ama oasis'in içinde gerçek manada "Love" geçen şarkısı 5. albümde idi. sen düşün artık oasis koyar mıyım koymaz mıyım :) ghinzu - sweet love ve ghinzu - The End Of The World bunlarıda koymayı düşünüyorum. daha zamanım var araştırmaya devam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar