Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 EN ASİL BURÇ KOÇ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 //thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 KOVA YÖNETİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 o değil de 7 yaşındayken önümden akrep geçiyodu yengeç yengeç diye bağırarak kaçmıştım gülmekten öldürememişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 pogodi said: akrep erkekten kaçıcaksın babamın babası akrep babam akrep abim akrep halamın oğlu akrep amcamın oğlu akrep kaç hepsinden kaç kaç kızlara karşı her zaman windir o burç , tabi kaçıcan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 akrabadan kaçacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 çoook küçükken ben, neresi de hatırlamıyorum ama tam, böyle bi dere kenarı bi yere pikniğe gitmiştik. orda oralarda takıldığı belli olan bi çocuk küçücük bi yengeç bulmuş, çaydanlıkla ezmişti. ben kabuğu kırıkken gördüm, kırmızıydı. kabuk kırmızıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 fede said: akrabadan kaçacaksın neyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mr_Hand said: böle şuursuzca şeylerle beyninizi sulandırmayın yea. soora bööle oluyo : napae said: küçükken zattüre başlangıcı olmuştu, akciğer kanseri olma riskim de yüksek. onun dışında ikizler burcu olan dedem, teyzem ve dayım da akciğer kanseri olmuşlardı. :) bu laftan sonra gülümsenir mi be?! o kadar alışkınım ki gülüyorum. bişey yok bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 balon said: fede said: akrabadan kaçacaksın neyle sarı şahin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 balon said: fede said: akrabadan kaçacaksın neyle topukla, götle. ağır sanayi hamlesiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ahahaha ağır sanayii hamlesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bella said: EN ASİL BURÇ KOÇ. (tu) diyordum topicte bi allahın kulu koç çıkmıcak mı?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 HAYIR EN ASIL BURÇ EROL BÜYÜKBURÇ AHAHAHAHHA http://www.sinematurk.com/images/kisi/4151.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 akrep varken diğerleri sayılmaz. hele ki koç ezikleri. ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 aa.. sensin be ezik! nitnitnit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 koç. koçlar damak tadını biliyorlar bak. yemeğin, şarabın iyisini güzelini anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 aslan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 SeaGle said: KOVA YÖNETİR (tu) Lenger Rulz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 İKİZLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 İkizler feci ya..Dövmesini yapamazsın onun iğrenç gözükür. Akrepleri seviyorum Akrep olsaydım keşke dövmesini falan yapabilirdim.Böyle koyu kırmızılı felan. Kova dövmesi de yapamazsın o ayrı konuda elimde olmayan sebeplerden dolayı hala Kova rulez B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 said: biçimli bedenim var çok şükürAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 burc falan sacmalik ama tek bir gercek var, terazinin karizmasi kimsede yok arkadas cok iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ilk sayfayı okuduktan sora bu konunun 8 sayfa gidebileceği aklımın ucundan geçmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Penthesilea said: said: biçimli bedenim var çok şükürAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH yalan mı sen söyle dskfjl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar