Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Burcunuz ve saglıgınız zımbırtısından said: Yengeç'ler beslenmelerine dikkat eder ve beden eğitimi yaparlarsa sağlıklı olurlar. beslenmesine dikkat edip beden eğitimi yapan ama saglıksız olan biri varmı merak ettim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Beyt said: Burcunuz ve saglıgınız zımbırtısından said: Yengeç'ler beslenmelerine dikkat eder ve beden eğitimi yaparlarsa sağlıklı olurlar. beslenmesine dikkat edip beden eğitimi yapan ama saglıksız olan biri varmı merak ettim sdfsdf LÜT FEN astroloji saçmalığını okuduğunuzda bu gibi detaylı ve derin düşüncelere dalmayınız. saçmalığı karıştırmadan, didiklemeden bütün halinde yutunuz. serin ve güneş görmeyen bir yerde muhafaza ediniz. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bence astroloji çok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 en iyisi aslan burcuymuş, öyle diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 aslan burcu iyidir, güzeldir ama ben bu kadar kendine hayran bi burç görmedim. çok itici bence. bi de ikizler burcunu çekip çevirebilen tek burç falan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 aslan dediler geldim en iyisiyim bağyanlara selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bende ikizlerim sinirli ve huzursuz olurlar dışında alakası yok benle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 benim kadar burcunun özelliklerini taşıyan başka biri daha yok heralde patide sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 en iyi burç Kova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kaleciye yakışır en çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 böle şuursuzca şeylerle beyninizi sulandırmayın yea. soora bööle oluyo : napae said: küçükken zattüre başlangıcı olmuştu, akciğer kanseri olma riskim de yüksek. onun dışında ikizler burcu olan dedem, teyzem ve dayım da akciğer kanseri olmuşlardı. :) bu laftan sonra gülümsenir mi be?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mr_Hand said: böle şuursuzca şeylerle beyninizi sulandırmayın yea. soora bööle oluyo : napae said: küçükken zattüre başlangıcı olmuştu, akciğer kanseri olma riskim de yüksek. onun dışında ikizler burcu olan dedem, teyzem ve dayım da akciğer kanseri olmuşlardı. :) bu laftan sonra gülümsenir mi be?! LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 astroloji diyince astronomi şey oluyo bende hep. Gerçi ikisi de yıldızlarla aylarla gezegenlerle de. Şimdi venüs azıcık sağ yapıp merkür azıcık ileriye alınca araya dünya giriyo, sağdan mars atağı başlıyo derken jupiter bi iki güzel hareketle satürnü geçiyo, derken astroloji falan. Nereden anlıyosun abi sen jupiter geri gitti hayatınızda önemli hede hödö, sidigit lan yalancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Napae said: mesela şimdi burcunuz ve sağlığınız diye bi yazı okudum. ikizler burcu için şunu diyo: İkizler burcu sinir sistemini, omuz ve kolları yönettiğinden bu burçta doğan kişilerin kol ve köprücük kemiklerini kırma olasılıkları yüksektir. İkizler burcu aynı zaman da akciğeri de yönettiği için, soğuk algınlığı ve bronşit de bu kişiler arasında yaygın hastalıklardandır. İkizler genellikle sinirli ve huzursuz olurlar. İkizler burcu yükselen kişilerin fiziksel yapıları: uzun boy, biçimli beden, uzun kol ve bacaklar bu burcun özellikleri arasındadır. Genel olarak kırmızı tenli, kumral saçlı, açık kahverengi gözlüdürler. Gözleri iyi görür. İkizler burcunda doğan kişiler hem fiziksel hem zihinsel olarak sağlıklı kişilerdir; ancak kendilerini kuruntuya kaptırmamalı, sinirsel enerjilerini kontrol etmelidirler. Gerginlikleri ve çok yönlü çalışmaları yüzünden eriyip biter, uykusuzluk çekerler. Bu burç göğüs, akciğer ve kolları yönetir. Bu nedenle ikizler burcunda doğan kişiler soğuk algınlığı, zatürree ve ciğer hastalıklarına yakalanabilirler. Kötü bir hasta olur, doktorlarını eleştirir, öğütlerini dinlemezler. İkizler burcu insanları hiç şişmanlamazlar. Çok hareketli olduklarından sindirim sistemleri iyi çalışır. İkizler hep bir şeylerle oyalandıkları için hastalıkla ilgilenmezler. Araba kullanırken, spor yaparken dikkatli olmalıdırlar. Sabırsız ve dikkatleri dağınık olduğundan hem kendilerinin hem başkalarının kazaya uğramalarına neden olabilirler. Bir el işi ile ilgilenmeli ya da okumaya dalarak dinlenmeye çalışmalıdırlar. Benim içim uyan yönler : Köprücük kemiğimi kırdım yep..paso soğuk algınlığından hasta olurum. boyum uzun , kolum zunu , bacağım uzun...heryerim uzun ama gözlerim 6 derece bozuk! lens takıyoruz evet sabırsız olabiliyorum , biraz daha dikkatli olmak gerek.. The End... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ikizler en iyisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 benim burcum en iyisiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 akrep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yok degil benimki ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kova ve ben bi kaleciyim sdeasada Kova Hayal güçleri sınırsız olmakla birlikte, düşünceleri bulundukları anın ötesinde, akılcı ve sezgiseldir. Kova 'lar dik kafalıdırlar. Kendilerini dinleyenlerin ne demek istediklerini anlamadıklarını sanırlar. Kovaları tanımlayan sözcük 'Biliyorum' dur. Kova burcu insanları sevecen tavırları ile tanınırlar. Bu kişiler bencil değildirler. Irk, cinsiyet ve sosyal durumuna bakmaksızın, herkesin ayni olanaklara sahip olmasını isterler. Modern görünüşlerine karşın, inatçı ve sabit fikirli olurlar. Onlara yaklaşmak çok zordur, çünkü ne kadar dostça davranırlarsa davransınlar, arada her zaman bir mesafe bırakırlar. Kişisel özgürlükleri onlar için o denli önemlidir ki, bu yüzden en yakın ilişkilerini kesip atabileceği gibi, yine özgürlükleri adına her türlü özveride bulunurlar. Bu yüzden Kovalara aile yaşamı biraz zor gelir. Çoğu zaman yeni bir şeyler keşfetmek için uğraşıda bulunurlar. Belli ilkeleri sonuna dek savunmaları onları hiç rahatsız etmez. Kova Burcunu tanımlamak her zaman kolay değildir. Farklılığını karşısındaki kişiye hissettirmek onun için zor olsa da, onlar garip bir şekilde Kova'nın etkisinde kalırlar. Özgürlüğünden asla vazgeçmeyen Kova'lar için her şey söylenebilir, fakat asla dürüstlüğünden şüphe edilemez. Yaşamın bilgi ve deneyim olduğunun bilinciyle, kararlı ve inatçı bir şekilde her konuda iyi bir öğrencisidirler.. Gençlik çağlarınızdaki deneyimlerinle, ileri yaşlarda oldukça birikimleriyle öne çıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 akrepten kaçıcaksın topukların dötüne vura vura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ikizler yargılar..bende yargılarım dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 nerden bakıyosunuz bneimkine de bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sevgilim akrep lan gayet de süper, kaçmam, koşa koşa giderim hehe <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 akrep erkekten kaçıcaksın babamın babası akrep babam akrep abim akrep halamın oğlu akrep amcamın oğlu akrep kaç hepsinden kaç kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 akrep nalan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar