dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Gkgokhan said: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Slm msn vrmI???*?* [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Para diye kuduran oglaklar, unite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 para diye kudurmaz oglak ama cok caliskan cok disiplinlidir ve 150 yillik kalkinma planiyla yasar carpe diem kesinlikle olmuyo bize inatcilik varmis ama bende yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Sixoms said: bu burcunuz ve sağlığınız yazısının linki falan var mı? var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 UYUYO BANA UYUYO AYNI BEN yarısı falan tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 dory said: Gkgokhan said: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Slm msn vrmI???*?* [email protected] Ekle beni bbek, [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 terazi dengesiz değil kararsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kararsiz? eet ayrica dengesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 cips alırken bile düşünürüm 15 dakka ama gayet istikrarlıyımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 hmmm ya ozman manyaklik boyutunda bu kararsizlik cildirtiyosunuz fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 dory benide ekle llama_seko@hot... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 soğuk algınlığı geçirmekteyim şu an. BU BURÇLAR DOĞRU HEP YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Llama said: dory benide ekle llama_seko@hot... ekliyorum seni diger msne bayira_karsi@hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 anlasilmasi zor falan degiliz. melek gibi adamlariz, sevdigimiz kiza da gul gibi bakariz, dikenine bile katlaniriz. Aksisini soyleyen de taocudur. simdiiii bu saglik yazisini bi ele alalim. said: BALIK Balık burcu ayakları yönetir. Birazcık sıkan bir ayakkabı bile Balıkları hasta edebilir. Uyuşturucu maddelere dayanıksızdırlar. Bu yüzden ilaçlara karşı hassastırlar. ben boyle yalan gormedim. ne ayakkabidan hastalandim, ne ayaktan. Hatta ayaktan nefret ederim.. Uyusturucuya dayanikliligimi da cok bilemiyorum. said: Balık burcu yükselen kişilerin fiziksel yapıları: Doğum haritasında Balık burcu yükselen kişiler genellikle kısa boylu ya da orta boylu olurlar. Bedenleri tıknaz, kol ve bacakları kısadır. Soluk tenli, açık kahve rengi saçlı, uykulu gibi mahmur gözlüdürler. Sağlıksız ve güçsüz bir yapıları vardır. Ayakları büyük ve biçimsizdir. Herifler yine ayaklara takmis. Birincisi ayagim 43 numara. Gayet normal bir boy. Ikincisi boyum 177-178 falan. Uzun degil ama kisa da degil, hadi onu gectim, benim kolum bacagim veya baska uzuvum kisa falan da degil, gayet harikadir yani. Onu gectim sagliksiz ve gucsuz yapim varmismis. BIRAGH. Hayvan gibiyim soylemesi ayip. said: Balık'ların çift kişilikleri fiziksel yapılarında da değişikliklere neden olur. Genellikle zayıf olmalarına karşın çevrelerine kolay uyduklarından gerginliklere dayanıklı olurlar. Zayif falan degilim. said: Balık burcu ayakları ve sinir sistemini yönetir. Balıklar, ayaklarını üşütürlerse soğuk algınlığına yakalanırlar. Hastalandıklarında iyileşmek için kendilerine özen gösterirler. Bak hala ayak mayak. said: Balık'ların kendilerine bakan yakın ve doktorlarına güven duymaları gerkir yoksa çok huysuz olurlar. Dolduruşa geldiklerinden kendilerine neyin yararlı olduğunu karar vermezler. cok super hastayimdir. soylenen her halti yaparim itiraz etmem (fitile itiraz ederim anca :/) said: Bazı Balık'lar ilaç, uyuşturucu madde ve alkole düşkün olur, bu yüzden de her hastalığa yakalanabilirler. Orta yaşlardan sonra şişmanlama olasılığına karşın spor yapmalarını öğütleriz. Ne ilaca duskunum, ne uyusturucuya ne de alkole. 3 tip hasdtaliga yakalaniyorum, ya motoru bozuyorum, ya nezle oluyorum ya da grip. Bunun disinda yok derdim. Simdiden siskoyum zaten, ortayasa gelmek gerekmiyor. Yazi bastan sonra YALAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 balik erkegims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Şu sağlıkla ilgili yazıyı bir de çok sevdiğim bir balık erkeğini düşünerek ele alıyorum o halde ben de. said: Balık burcu ayakları yönetir. Birazcık sıkan bir ayakkabı bile Balıkları hasta edebilir. Uyuşturucu maddelere dayanıksızdırlar. Bu yüzden ilaçlara karşı hassastırlar. bi fikrim yok. sdf said: Balık burcu yükselen kişilerin fiziksel yapıları: Doğum haritasında Balık burcu yükselen kişiler genellikle kısa boylu ya da orta boylu olurlar. Bedenleri tıknaz, kol ve bacakları kısadır. Soluk tenli, açık kahve rengi saçlı, uykulu gibi mahmur gözlüdürler. Sağlıksız ve güçsüz bir yapıları vardır. Ayakları büyük ve biçimsizdir geçiyorum hahaha said: Balık'ların çift kişilikleri fiziksel yapılarında da değişikliklere neden olur. Genellikle zayıf olmalarına karşın çevrelerine kolay uyduklarından gerginliklere dayanıklı olurlar. tamamen doğru. said: Balık burcu ayakları ve sinir sistemini yönetir. Balıklar, ayaklarını üşütürlerse soğuk algınlığına yakalanırlar. Hastalandıklarında iyileşmek için kendilerine özen gösterirler. hastalandığı zaman iyileşmek için özen gösteriyo, evet. said: Balık'ların kendilerine bakan yakın ve doktorlarına güven duymaları gerkir yoksa çok huysuz olurlar. Dolduruşa geldiklerinden kendilerine neyin yararlı olduğunu karar vermezler. yine bi fikrim yok. said: Bazı Balık'lar ilaç, uyuşturucu madde ve alkole düşkün olur, bu yüzden de her hastalığa yakalanabilirler. Orta yaşlardan sonra şişmanlama olasılığına karşın spor yapmalarını öğütleriz. alkole baya bi düşkün. 5 sene önce de uyuşturucu kullanan bir insandı kendisi. bi kısmı doğru çıktığına göre, yazı yalan falan değil. emir senin nüfus cüzdanına doğum tarihini yanlış geçirmişler bence dfjksdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 azmo balık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 napae said: emir senin nüfus cüzdanına doğum tarihini yanlış geçirmişler bence dfjksdh yok ya, dogru gayet. ordaydim yani :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 aranızda terazi kadını var mı bilmiyorum ama hakknızda hiç iyi şeyler düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 fede ben de senin hakkında iyi şeyler düşünmüyorum hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bende Başak bayanları hakkında hiç iyi şeyle düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 benim hakkımda ne düşünüyosan allah da sana iki katını versin o zaman sfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 doğru sözcük inanmak mı bilmiyorum ama, ben de seviyorum diyebilirim. gerçi son vakamda burç özelliklerini tamamen tutan bi boğa burcu kadınıyla ilgilendiysem de, yıldızların mükemmel çift olarak söylediği boğa burcu kadını oğlak burcu erkeği çifti, en azından buradaki oğlak burcu erkeği benken işe yaramadı. emin değilim. görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=barnum+etkisi şimdi bunu da koymazsak olmaz bu topiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 boğa burcunun dandik genel özelliklerinden değil, daha spesifik şeylerden bahsediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar