Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 aslında 2 ayrı şey arıyorum. 1) TNT kanalının bu ayki filimlerimiz şeklinde arada bir yaptığı ufak film tanıtımları reklamının arka fonunda çalan şarkı?? bayıldım şarkıya, ama kimdir nedir hiç bilmiyorum. bilen varsa lütfen lütfen sölesin. 2) bir de, ispanyolca, genellikle gitar ağırlıklı, ispanyol veya meksika müzikleri arıyorum. bu albüm, şarkı veya şarkıcı ismi olabilir. teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oha kimse sallamamış ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 citizen cope - brother lee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 aslında bende cnbcedeki bütün dizilerin tanıtımlarında çalan şarkıları merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 haruntrk said: citizen cope - brother leeoff süpersin :) çook teşekkürler.. edit: bi tek 64 bitliğini bulabildim pff... ya şu ispanyol tarzı müzüklere ne diyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar