Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 database e bişiler olmuş sanırım bende dün koyduum çalışmayı tekrar koymak istedim..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 sanki bi parti borşürü gibi olmuş.. saat yerine kolon da koysaydın =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ben bunu belli bi amaç için yapmadım ki.. İstediğin gibi görebilirsin..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 mesaja baktım da bişi eksik dedim, ilk mesajın sonuna şu cümleyi ekleyelim ".. ama güzel olmuş"[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Dostum senin yazıp çizdiğin hadiselerde, imzanda vesairede sürekli bir küfür etme eğilimi görüyorum.. Tabi yeri gelince eder insan aslında da..Garip geldi bana.. Paticik tayfası pek küfür olayına prim yaptırmamıştır çünkü.. Siyasi görüş arzeden mesajlar da cabası.. Tamam doğru bir şeyleri savunuyorsun belki de.. Pek siyasi görüş savunma mekanı da değil aslında burası.. Daha az yazı daha çok çizim..en güzeli.. Nacizane fikrim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 zaten bu bölümde en çok çalışma yayımlayan kişi ben (idim).. sen yokken ben burdaydım!! Ayrıca ben o çalışmadaki gibi yazmasaydım da ne biliyim (örnek olsun diye yazıyorum) Fuck The Time yazsaydım bence hiç de göze batmazdı.. Bu yanlış.. Ayrıca da beni bazı kalıplar içine sokmaya çalışma lütfen (özellikle de sen).. paticik tayfası yapmaz böle, etmez böle.. O zamn ben bu tayfadan diilim, sadece geçerken uuriyim dedim o kadar..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hop dragon adam hatali tamam ama sen de hatali konusuyosun eski yeni uye kavrami diye bisi yok burda yeni gelip cogu eskiden dah aolgun olanlari da gorduk, yeni gelmis olup ainda banlananlari da cok sert cikismisin adama[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Dragonmax, 08 Haziran 2004 17:50 tarihinde demiş ki: zaten bu bölümde en çok çalışma yayımlayan kişi ben (idim).. sen yokken ben burdaydım!! :) Haa pardon, ben sandım ki ben senden daha eskiyim o yüzden haddim olmayarak fikir beyan ettim.. Kusura bakma.. Hele ki en çok çalışma yayınlayan adama laf etmişiz ki.. tey tey tey..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 throndor olm naptin adam en cok calismaya yayinlayan insan olm bittin sen hayatin kaydi bi af dilen belki hayatini bagislar :D[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 :D bencede ülkeyi fln terket, hatta sende terket üstteki..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 dragonmax sakin.. eskiler tribi göstermeden öyle alttan alttan yapıldığında bile gayet itici bi olayken bunu açıkça ben senden eskiyim diyerek yapmak hiç hoş olmamış. ha ayrıca eskiliğe yeniliğe çok takıyosan da arkadaşın üyelik tarihinin senden eski olduğunu farkedebilirsin rahatça. arkadaş zaten kendi fikrini belirtmiş gayet medeni bi şekilde.. eleştirmiş kendi zevkine göre.. fazlasıyla normal.. adamın üstüne nedensiz yere bu kadar sert şekilde gelmene pek gerek yoktu. çalışma da fena olmamış.. ama görsel sanat olarak sunulan şeylerde fazla yazı kullanılmasını sevmem açıkçası.. resmin de amacı bu yazılanlardakileri yazı kullanılmadan yansıtmaya çalışmasıdır bence. ama yine de fena değil.[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Kenderleme, 08 Haziran 2004 18:11 tarihinde demiş ki: ha ayrıca eskiliğe yeniliğe çok takıyosan da arkadaşın üyelik tarihinin senden eski olduğunu farkedebilirsin rahatça. ujj[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya burdakiler kişisel yoruma ne kadar meraklı yaa.. alalala.. çalışma yaptım kardeşim.. adam çalışma hakkında bişiler sölicene gelip de sen çok küfür kullanıon yok imzanda böle böle derse bende basarım lafı alala.. ayrıca acc alıp da kenarda dedem de yatar.. Posta bak sen.. off bi susun yaa benide böle ilkokul çoccukları gibi muhabbetinize dahil ettiniz.. napıyosanız yapın kardeşim.. ben çizer çizer atarım..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Dragonmax, 08 Haziran 2004 18:26 tarihinde demiş ki: Posta bak sen.. afedersin ama yanlissin bu dusuncende istersen Salvador Dali ol, burada yeteneklerini sergilmeek istiyorsan saygi duymalisin insanlarin dusuncelerine sana saygi duymasalar bile patlamadan sakince cevap yazmalisin ki haksiz duruma dusmeyesin[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 budur abi işte ben unu istiyorum yani beenmedim desin beendirm desin bak burası böle olmuş olmamış desin ama sen böle konuşuosun böle yaıosun böle yapma demesin tepemi de attırmason ya ben birilerine diomuyum sen böle yapıosun forunmlarda bak yapma paticik tayfası yapmaz böle die.. saol kardeş ADAM gibi beenmediini belirtiin için hakkattenb saol[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bukadar kapalı olma ya eleştirilere. hele ki eleştiri böyle seviyeli bir şekilde iletildiğinde. sanatçı diilmisin sen? celebrity gibi yani. eleştiri bekliyosan her türlüsüne açık olucaksın. dimi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 cnm kardeşim benim.. çok doru sölüosun tabiki öyle.. zaten buradaki amaç da o.. ve bunu iyi bilmeme rağmen bazen gerçekten çileden çıkıyorum napiim :( yani yapılan çalışma yönelik olmayan daha çok kişisel alana kayan eleştiriel hoşuma gitmiyo.. Bunu anlatmaya çalışıyorum ki.. Şöyle birşey söyliyim, Snat Ağır Konuşur başlıklı konuda arkadaşın yorumu şu: said: Throndor, 07 Haziran 2004 00:14 tarihinde demiş ki: Hmm.. Sanat ağır konuşunca biraz daha oturaklı ve kinayeli şekilde hissettirir fikrini diye düşünürdüm hep.. Sanat böyle basit imalarda bulunuyormuş demek.. Sanat pek matah bişey değilmiş bea.. bu açıklamalar bir eleştiriden çok çalışmaya hakaret boyutuna ulaşmış.. ama ben buna hiçbirşey sölemedim ne diyebilirimki, bunu da eleştiriden saydım.. fakat benim şahsıma bir eleştiri gelirse ben bunu kaldıramam.. Budur yani.. bu kadar.. Umarım kendimi anlatabilmişimdir..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar