Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 az önce formatlayıp yükledim win7 yi fakat msni yükledikten sonra son versiyonu " atiumdag.dll is either not designet to run on windows messenger " diye bir hata almaya başladım. nasıl çözülür bi bilginiz var mı? msn hatayı okeyledikten sonra çalışıyor fakat taskbarda iki adet windows live messenger şeyi çıkıyor ve tekini kapattığınızda msn komple kapanıyor. çok sinir etti bi el atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 allah alla bende hiçbir hata vermiyor msn . ilk kurduğumda yaklaşık 2 hafta önce msn 2-3 dk'da açılıyordu şimdi o problemde kalktı ortadan. donanimhaber Chip Online Microsoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 peki msn tek simgeo larak mı çalışıyor yoksa çift mi çıkıyor sende de? ekran kartı driverını en güncel hale getirmiştim şimdi geri aldım ve hata düzeldi ama msn hala iki tane açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 evet abi biri msn listesi diğeri ise msn'de acık olan mail adresi.msn listesini kapatabiliyorsun diğerini kapatırsan msn komple kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 öf çok çirkinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sadece system tray modunda çıkan özellikler taskbarda'da cıkıyor. bence kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ha bu arada gece yorgunluktan yazmayı unutmuşum. windows 7 rc yi indirirken microsoftun kendi verdiği serial kabul etmiyor windows. neden sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 abi yanlış giriyor olmayasın, aynı mail adresinden sekiz tane aldım hepside çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar