Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 istanbulda merterde var dediler gittim sordum soruşturdum kimse bilmiyodu. :) bu mağzalar istanbulda nerde bulunur? kaç tane vardır? en ucuzu hangisidir? bilgilendirirseniz çok sevinirim... istanbulun yabancısıyım bulabileceğim gibi tarif ederseniz sevinirim... Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Oyunix.net
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 vallahi istanbulu bilmem ama çorlu'da avantaj outlet center da var.
Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Şu an istanbulda, Quiksilver Fabrika ve defolu mal satış mağzası arıorum.... Cafede oturdum cevap bekliyommm,bilenler söylesin lütfen!!![signature][hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Oyunix.net
Sinank Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bağdat caddesinde var, Carrefour içerenköyde var ama uzuz mu değil mi bilmiyorum[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Sarıyer'de var...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 quicksilveri bende gecen yaz cok aramistim eskiden mavi jeans falan satardi artik kimse satmiyor[signature][hline]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Maslaktan Levent'e devam ederken sanayi mahallesi (eski) civarlarında var.[signature][hline]VII.
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: kRaL_aRtHuR, 08 Haziran 2004 16:36 tarihinde demiş ki: vallahi istanbulu bilmem ama çorlu'da avantaj outlet center da var. Evet bu Somestır tatılınde gıtmıstım bende, aynı yerde bı suru iyi saglam markanın da fabrıka satıs yerlerı mevcut.[signature][hline] The Truth is out There
Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Çok saolun beyler... hepsine bakıcam hem ist yi gezicem :)
Öne çıkan mesajlar