Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 istanbulda merterde var dediler gittim sordum soruşturdum kimse bilmiyodu. :) bu mağzalar istanbulda nerde bulunur? kaç tane vardır? en ucuzu hangisidir? bilgilendirirseniz çok sevinirim... istanbulun yabancısıyım bulabileceğim gibi tarif ederseniz sevinirim... Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Oyunix.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 vallahi istanbulu bilmem ama çorlu'da avantaj outlet center da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Şu an istanbulda, Quiksilver Fabrika ve defolu mal satış mağzası arıorum.... Cafede oturdum cevap bekliyommm,bilenler söylesin lütfen!!![signature][hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Oyunix.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bağdat caddesinde var, Carrefour içerenköyde var ama uzuz mu değil mi bilmiyorum[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Sarıyer'de var...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 quicksilveri bende gecen yaz cok aramistim eskiden mavi jeans falan satardi artik kimse satmiyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Maslaktan Levent'e devam ederken sanayi mahallesi (eski) civarlarında var.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: kRaL_aRtHuR, 08 Haziran 2004 16:36 tarihinde demiş ki: vallahi istanbulu bilmem ama çorlu'da avantaj outlet center da var. Evet bu Somestır tatılınde gıtmıstım bende, aynı yerde bı suru iyi saglam markanın da fabrıka satıs yerlerı mevcut.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skymaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Çok saolun beyler... hepsine bakıcam hem ist yi gezicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar