Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 arkadaşlar çok ilginç bir problemle karşı karşıyayım. nereye gidersem gideyim, kendi hesabımdan kamera açamıyorum. bilgisayar fark etmiyor. ama mesela kendi bilgisayarlarımda başkalarının hesabıyla girince cam açabiliorm. yaaaani live id'mdeki bir şeyler WLM'de cam açmamı engelliyor. var mı bunun sebebini bilebilen, çözüm önerebilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bu ebeveyin ayaları filan vardı galiba belki oradan kapatılmıştır eğer yaşın 18 altı olarak girilmişse adresine. ama yine de no cyber sex dfgdfg : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ya araştırdım biraz, live'dan girip kayıt bilgilerinden avustralya seçip posta kodu 2600 falan girdim birkaç arkadaşa açaibliorm şu an ama hepsine deil. çok ilginç valla ya. yaş +18 o olamaz sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 format hacı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar