Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bir avcilik mmosu imis.. simdi clienti cekiyorum deneyecegim. belki ilgili olan arkadaslar vardir .. geyik avliyorsunuz falan filan. grafikleri guzel gorunuyor .. http://www.thehunter.com/pub/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 enteresan... sitesinden kayit oldum orada bir cok seyi hallediyorsunuz derken mail geldi siteden girdim bir arkadas mail atmis npc, diyor iste questim var yaparmisin yaparim falan dedim. oyun iki parca gibi net bolumu oyun bolumu.. degisik ve pro gorunuyor ortam isterseniz parali uye olup sadece geyik avlamaktan kurtulabiliyorsunuz siralama falan gibi seylerde var.. oo cok basarili bir member bolumu var kendi istediginiz gibi modifiye edebiliyorsunuz sayfanizi widgetler ekleyip cikariyorsunuz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 realistik olmus gercekten bahsettikleri kadar. bir turlu vuramadim daha :) tam online gibi degil zaten tek basinasiniz mapde belki ilerde baska atraksiyonlar geliyordur. zaten mantiksiz olur mapde baskalari cunku adi geyikler en kucuk sesde yaklasimda ya da ates etmede tuyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 dinazor avladıın bi oyun vardı zamanında öle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bakayım bende merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yyesssssssss... oh be sonunda bir tane vurdum :) tatmin ediyor be o kadar surun yanas, gene ates ettim kacti adi, ama meger kicindan, bagirsaklardan vurmusum 10 metre ilerde devrildi yere :) amma vahsice tanimladim ama nefis bir olay sinir ettiler cunku :) grafikler sesler guzel, animasyonlarda guzel ama agir oynanisi ile turunun meraklilarina tavsiye.. zaman gecirmek icin iyi gorunuyor. hoslandim sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 peki mmo kısmı ne oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 İnek vuruyomuşsun arada. Paticik'te yapılmış gelmiş geçmiş en kötü espri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 lol :) bilmiyorum mmo kisminin ne olduguna dair bir fikrim yok. oyun mmo hunting game diye gectigi icin buraya actim ama kesin vardir bir yerlerde turnuva vs seklinde bir cok kisinin ayni mapde takildigi yerler. aylik para ile uye olup baska yerlerde hindi geyik vb baska hayvanlar vurabiliyorsunuz. daha bugun basladigim icin tam cevabi veremiyorum mmo ile ilgili :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 sanirim yanlis yere actim :) mmo degil online ozellikleri olan single player sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 oyunu yükledim kayıt oldum girdim hunting ekranı geldi yine yüklüyor ne kadar bu yükleme ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 600 mb kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 tamam client i indirdim ben tekrar mı 600 mb ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yooo ben kayit oldum ardindan kucuk bir programcik indirdi onu kurdum onu calistirinca kendisi 600 mb download etti installadi. ardindan sitesinden go hunting secenegi ile almis oldugum quest icin bolgeye gectim geyigi avlamaya calistim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 evet şuan bende de o şekilde indiriyor ama ilk önce ana sayfanın sağ alt kısmında yazan client download dan indirdim 600 mb lık dosyayı sonra kurdu 1.5 gb oldu siteden girince tekrar indiriyor salak site sevmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Net üzerinden aktivitesi olmasa atacaktım pc ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar