Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hunter

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

enteresan... sitesinden kayit oldum orada bir cok seyi hallediyorsunuz derken mail geldi siteden girdim bir arkadas mail atmis npc, diyor iste questim var yaparmisin yaparim falan dedim. oyun iki parca gibi net bolumu oyun bolumu.. degisik ve pro gorunuyor ortam isterseniz parali uye olup sadece geyik avlamaktan kurtulabiliyorsunuz siralama falan gibi seylerde var..

oo cok basarili bir member bolumu var kendi istediginiz gibi modifiye edebiliyorsunuz sayfanizi widgetler ekleyip cikariyorsunuz vs.
Sosyal ağlarda paylaş

realistik olmus gercekten bahsettikleri kadar. bir turlu vuramadim daha :)

tam online gibi degil zaten tek basinasiniz mapde belki ilerde baska atraksiyonlar geliyordur. zaten mantiksiz olur mapde baskalari cunku adi geyikler en kucuk sesde yaklasimda ya da ates etmede tuyuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

yyesssssssss... oh be sonunda bir tane vurdum :) tatmin ediyor be o kadar surun yanas, gene ates ettim kacti adi, ama meger kicindan, bagirsaklardan vurmusum 10 metre ilerde devrildi yere :)

amma vahsice tanimladim ama nefis bir olay sinir ettiler cunku :)

grafikler sesler guzel, animasyonlarda guzel ama agir oynanisi ile turunun meraklilarina tavsiye.. zaman gecirmek icin iyi gorunuyor.

hoslandim sahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

lol :)

bilmiyorum mmo kisminin ne olduguna dair bir fikrim yok. oyun mmo hunting game diye gectigi icin buraya actim ama kesin vardir bir yerlerde turnuva vs seklinde bir cok kisinin ayni mapde takildigi yerler.

aylik para ile uye olup baska yerlerde hindi geyik vb baska hayvanlar vurabiliyorsunuz. daha bugun basladigim icin tam cevabi veremiyorum mmo ile ilgili :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...