abi hayır neyi zor.
aç telefonunu "beni normal bi arkadaşınla aynı kefeye koyuyosun.bana beim sana verdiğim kadar değer vermiyosun.dahada uzatmanın manası yok.bitsin!" yaz telefonu kapat, yat uyu.
ya kız tekrar seni arayıp nolur bitmesin diyecek.ya tamam bitsin diyecek.yada hiç cevap vermeyecek.hepsi bence senin şu andaki durumundan daha iyidir.[signature][hline]Benim Şirket
Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama,
işte şimdilik kendini idare ediyo.
edi hanım, deniss hanım
ben ikinci dünya savaşı nazi almanyasındaki küçükken eğitim amaçlı gönderilmiş, lezbiyen, bayan subaylardan bahsediyordum alla alla
çok fesatsınız bir o kadar da şantajcı :-P
kıvırma teknikleri no:74 (nanik[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.
Zegna, 07 Haziran 2004 19:16 tarihinde demiş ki:
ha bide sen boyle yaptıkca kız daha cok tepene cıkar , indiremessin sora kolay kolay :P
zaten bunların olmasının ''özür dile'' gibi laflar söylemesinin nedenleri tepeme cıkartmam onun için bi daha arayıp ne var ne trip yapıyorsun su bu demek istemiyorum telefonum kapalı dünden beri.[signature][hline]Kuzu
Eheh harbiden gelen vurmuş giden vurmuş :)
Şimdi okumak zorunda değilsin - açma o zaman hede hödö tartışması yapardım da, bu kadar kişi konuşmak istiyosa tatsızlığa gerek yok sanırım. Devam edin arkadaşlar.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair
I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
acalım bi "kız-erkek ilişki sorunları" bölümü olsun pitsin[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Ben bunu söylemiştim daha önce ama konu kitlenmişti :)
Hayır merak ettiğim, insanlar buraya sürekli bu tür şeyler yazıyolar ama herkesin ilişkisi özgündür. Kimse kimseye benzemez ki. Yani olayı o kızın gözünden de göremedikçe sana nasihat vermenin ne mantığı var?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
ben, 07 Haziran 2004 19:14 tarihinde demişim ki:
abi hayır neyi zor.
aç telefonunu "beni normal bi arkadaşınla aynı kefeye koyuyosun.bana beim sana verdiğim kadar değer vermiyosun.dahada uzatmanın manası yok.bitsin!" yaz telefonu kapat, yat uyu.
ya kız tekrar seni arayıp nolur bitmesin diyecek.ya tamam bitsin diyecek.yada hiç cevap vermeyecek.hepsi bence senin şu andaki durumundan daha iyidir.
[signature][hline]Benim Şirket
Asteroth
forumu acan kisi herkesten farkli iliskisi olan biri
belki burda cevabi bulacak
senin hakkinm yok acmayin soole seyler demeye
sunu bil lutfen en basta[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
"bak ne delikanlıymış, bi karı için arkadaşını satmadı" erkekler için gurur verici bi olayken şimdi niye kötü oldu yahu? arkadaşını satmamış işte :)
ayrıca bana kalırsa mailine bakarsan herşeyi hakedersin. hadi baktın, bi de baktığını niye belli ediyosun yahu?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Ra_d, 07 Haziran 2004 19:22 tarihinde demiş ki:
*! asteroth'a bi ekme daha sallar.*
yürü lan eşşek herif.
biz sana burayı açma demedikmi.
:lol:
ekme sallamak ne demek acep? Hadi onu da bıraktım "burayı açma" yla neyi kastettin? Bir de son olarak, ben hoşgörü gösterebilirim ama diğer insanlara hitap şekline dikkat et[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
Zed, 07 Haziran 2004 19:22 tarihinde demiş ki:
"bak ne delikanlıymış, bi karı için arkadaşını satmadı" erkekler için gurur verici bi olayken şimdi niye kötü oldu yahu? arkadaşını satmamış işte :)
ayrıca bana kalırsa mailine bakarsan herşeyi hakedersin. hadi baktın, bi de baktığını niye belli ediyosun yahu?
Zed, ben mail adresini kendim actım ona şifresinide kendim koydum ha bu mail adresini didiklememi gerektirmez ama 1 ay önceden biliyor mail adresimi karıştırdığımı yani yeni öğrenmedi bak mail adresine giriyorum arada dedim.[signature][hline]Kuzu
Öne çıkan mesajlar
Ra_d
ya kız tekrar seni arayıp nolur bitmesin diyecek.ya tamam bitsin diyecek.yada hiç cevap vermeyecek.hepsi bence senin şu andaki durumundan daha iyidir.[signature][hline]Benim Şirket
Sosyal ağlarda paylaş
Ra_d
[signature][hline]Benim Şirket
[Bu mesaj Ra_d tarafından 07 Haziran 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
BabacumMostors
ben ikinci dünya savaşı nazi almanyasındaki küçükken eğitim amaçlı gönderilmiş, lezbiyen, bayan subaylardan bahsediyordum alla alla
çok fesatsınız bir o kadar da şantajcı :-P
kıvırma teknikleri no:74 (nanik[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.
Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 07 Haziran 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Ra_d
Sosyal ağlarda paylaş
Mavi
zaten bunların olmasının ''özür dile'' gibi laflar söylemesinin nedenleri tepeme cıkartmam onun için bi daha arayıp ne var ne trip yapıyorsun su bu demek istemiyorum telefonum kapalı dünden beri.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş
BabacumMostors
[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 07 Haziran 2004 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Asteroth
Şimdi okumak zorunda değilsin - açma o zaman hede hödö tartışması yapardım da, bu kadar kişi konuşmak istiyosa tatsızlığa gerek yok sanırım. Devam edin arkadaşlar.[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
Sosyal ağlarda paylaş
BabacumMostors
[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 07 Haziran 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
narin
increased by 0.1%.It's now 120.0%*
Sosyal ağlarda paylaş
Daesu
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Sosyal ağlarda paylaş
BabacumMostors
Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş
Mavi
Sosyal ağlarda paylaş
Asteroth
Hayır merak ettiğim, insanlar buraya sürekli bu tür şeyler yazıyolar ama herkesin ilişkisi özgündür. Kimse kimseye benzemez ki. Yani olayı o kızın gözünden de göremedikçe sana nasihat vermenin ne mantığı var?[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
Sosyal ağlarda paylaş
Ra_d
Sosyal ağlarda paylaş
Ra_d
[Bu mesaj Ra_d tarafından 07 Haziran 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Solonor
Düşenin dostu olmazmış. :lol:[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
Creen... :_(
Sosyal ağlarda paylaş
Volfied
forumu acan kisi herkesten farkli iliskisi olan biri
belki burda cevabi bulacak
senin hakkinm yok acmayin soole seyler demeye
sunu bil lutfen en basta[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Sosyal ağlarda paylaş
Zed
ayrıca bana kalırsa mailine bakarsan herşeyi hakedersin. hadi baktın, bi de baktığını niye belli ediyosun yahu?[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş
Asteroth
ekme sallamak ne demek acep? Hadi onu da bıraktım "burayı açma" yla neyi kastettin? Bir de son olarak, ben hoşgörü gösterebilirim ama diğer insanlara hitap şekline dikkat et[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
Sosyal ağlarda paylaş
Mavi
Zed, ben mail adresini kendim actım ona şifresinide kendim koydum ha bu mail adresini didiklememi gerektirmez ama 1 ay önceden biliyor mail adresimi karıştırdığımı yani yeni öğrenmedi bak mail adresine giriyorum arada dedim.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş