dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yippie kay yey motherfucker! dedin mi.. denmemiş bi mezuniyet mezuniyet sayılmaz. ben diplomayı teslim alınca, kapıdan çıkarkene dedim. YL biterse yine diyeceğim hatta bağırabilirim bile. doktora yaparsam da bitirirsem fitili zippo ile yakıp bina havaya uçarkene söylerim hemi de.. işte öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Tebrikler Barış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 gratz barış .) hadi bakim askere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bende bu sene mak müh ten mezun oldum bende işsizim =) gerçi daha göstermelik staj yapıyorum ama olsun işsizim işte ps : tam bu mesajı yazdıgımda yukarda google reklamlarında iş mi arıyorsun dedı yok dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar