Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilge adam

manitu070207

Öne çıkan mesajlar

umarım doğru yere açmışımdır konuyu bilge adamdan kurs alan arkadaşımız varmı aramızda özellikle verdikleri eğitim nasıl fiyat konusunda durum ne biraz araştırma yaptım ama tam bilgi veren yok kimisi çok iyi yıllar sonra bile yardım ediyolar derken kimiside sakın almayın değmez diyor kafam karıştı teknik çizim ve 3d uzmanlığı ile ilgili eğitim almak istiyorum daha önce alan varsa bilgi verebilirmi tşk ederim..
Sosyal ağlarda paylaş

Birileri daima ise yariyor der, is bulduklarinda sertifikalar sayesinde der.
Birileri daima ise yaramaz der, orada ogrendiklerini zaten kendi basina ogrenebilirsin der.
Birileri daima konusur.

Senin kendi basina neler yapabilecegini.
Birileri kendi basina ogrenemez, en iyi ogretmenle ogrenirler, giderler mutlu olurlar.
Birileri kendi basina daha iyi ilerler, en iyi yontem kendi baslarina arastirip ogrenmektir.

Senin neyi ne cabuklukta ogrenecegini bilmiyoruz.
Birileri 3 ayda C'ye gelemez, egitim sart der.
Birileri 1 haftada her seyi soker, gereksizmis bu egitimin geri kalani der.

Bu boyle uzar gider. Gidersin, bakarsin, kafana yatiyorsa alirsin. Kotuyse kendine ders cikarirsin; neden kotu oldugunu anlarsin, bir daha egitim alacakken once o noktalari sorgularsin. Iyiyse guzelmis dersin, yanina kar kalir.

---
Bilmen gereken, ya da daha cok simdiye kadar farkina varmis olmani umit ediyorum; iki kici kirik egitim seni bilgisayar muhendisi yapmaz. Is bulamayacak duzeydeysen; seni is bulabilecek duzeye cekmez.
Ama evde bos bos durmaktansa bir seyler ogrenmek daima iyidir. Bunu ister egitime giderek yap, ister kendi basina calisarak yap.
Sosyal ağlarda paylaş

Hah iste aynen bundan bahsediyodum.
Eger senin dunyanin her yerinde is bulmaya yetecek kadar kapasiten, vizyonun ve ozguvenin yoksa, o sertifika sana belki ozguven kazandirir ama ne kapasiten genisler, ne de vizyonunu adam eder. Kisacasi eger sen zaten baska ulkelerdeki ilanlara basvurmaktan sertifika yuzunden cekiniyosan, sertifika sana is falan saglamaz diger ulkelerde.

Ama obur acidan baktiginda da, yurtdisinda verilen ilanlara basvurmak icin illaki sertifikan olmasi gerekmiyor. Gayet guzel basvurup girebilirsin herhangi bir ise. Tabi bu tamamen seninle alakali bi durum, sertifikayla degil.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç kimse hemfikir değil herhangi bi görüş üzerinde galiba haklsınz kimisi çok faydalı çok işe yarar diyor ileride kimiside gereksiz ikilemlerle dolu yazılar gerçek anlamda kendim çalışmalıyım zaten bu arada kurs fiyatınıda öğrendim autocad ve 3d için 300 saat peşin 3670 lira 12 ay vade isterseniz 4000 liranın üstünde hakikaten çok pahalı müyük ölçüde vazgeçtim paylaşımınız için tşkler..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...