vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Arkadaslar bu anakarta 2 tane pci kart nasil takabilirim:(
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 takamazsin =( ama soyle bisey hatirliyorum yanlis degilse takmak istedigin pci kartlarin pci express modellerini bulursan asagidaki x16 slotlarina takabilirsin
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Leopar said: takamazsin =( ama soyle bisey hatirliyorum yanlis degilse takmak istedigin pci kartlarin pci express modellerini bulursan asagidaki x16 slotlarina takabilirsinmalesef parasi verilmis 2 tane pci kartim var cevirici v.s birseyle olmazmi acaba :(
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 kartin ustunde ki pci express x1 slotlari icin soyle bisey var: pci express to pci adapter baya pahali ama :(
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Hay allahim ya napiyim ben simdi ses kartini satsam 510 a aldim skystar dun aldim pci dan baska secenek yok usb asla istemiyorum bu senin bahsetmis oldugun ceviriciyi alsam gelirmi gelmezmi olurmu olmazmi off off:(
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 iste bu :) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26080
Öne çıkan mesajlar