vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Arkadaslar bu anakarta 2 tane pci kart nasil takabilirim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 takamazsin =( ama soyle bisey hatirliyorum yanlis degilse takmak istedigin pci kartlarin pci express modellerini bulursan asagidaki x16 slotlarina takabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Leopar said: takamazsin =( ama soyle bisey hatirliyorum yanlis degilse takmak istedigin pci kartlarin pci express modellerini bulursan asagidaki x16 slotlarina takabilirsinmalesef parasi verilmis 2 tane pci kartim var cevirici v.s birseyle olmazmi acaba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 kartin ustunde ki pci express x1 slotlari icin soyle bisey var: pci express to pci adapter baya pahali ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Hay allahim ya napiyim ben simdi ses kartini satsam 510 a aldim skystar dun aldim pci dan baska secenek yok usb asla istemiyorum bu senin bahsetmis oldugun ceviriciyi alsam gelirmi gelmezmi olurmu olmazmi off off:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 iste bu :) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar