elesso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 kızıştırma piyasayı bap, vazgeçmiceksin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ahah hayir abi geyik yaptigim yok cidden pazara kadar sattim sattim satilmazsa topici sildiriyorum. 900 veren arkadaslar var pazara kadar ilk 900 verene veriyorum kasayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Anelor said: ayda 180 ytl taksitle satarsan alirim valla İşte bir üniversite genci ve kredisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Aslinda ihtiyacim olan parayi hallettim. Buradan gelecek parayla arabamin vergileriydi, bakimiydi falan fistan seyleri halledicem cunku uzun yola cikicam bir sureligine. O yuzden diyorum yani hala 900 veren varsa ev adresimi vereyim gelsin evden alsin gotursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 takas düşünür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Arkadaslar kasayi sattim. Alan arkadasta Pati den yarin almaya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 hayırlı olsun, gözüm kaldı bu kasada o yüzden kim aldıysa hemen bana satsın yoksa 3 vakte kadar elinde patlar o kasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 arkadaslar, yeni kasa topladim isterseniz onu satayim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar