CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Sevgili Arkadaslar Ben zannediyorum ki! daha oncelerı soruldu ama ben bulamadım benım eve 128k adsl gelıoda nasıl modem alıyım ve evde bana uo oynarken yetermı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ben arattım tam 12 sayfa adsl modem konusu buldum alala[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 aratırken "birgün buralarda birisi arama yapmayı ogrenicek ozaman toplu halde bayram havasına girecegiz" yazdın ve bulamadın demi? aramaya gir adsl modem yaz zor deil başarabilirsin[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 spid toç 128k oynarsın.. [ ama lan gameden :) 256 tavsiem ][signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Alcatel Speedtouch 330 işini görür eğer sırf bir bilgisayara bağlayacaksan hattı. Ayrıyetten splitter alman lazm eğer adsl hattan internete bağlı iken normal telefon görüşmesi yapmak istersen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 eger az daha para yirabilrsen 140-150$ gibi linksys in entegre kablosuz router ve access point li modemi var ve alcatel 510 dan daha cabuk iletisiyor, yanliz firewall u kotu hepsiburada.com da vardi, bu arada linksys cisco systems markasi yani saglam alet[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrsandman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 İnfected ucmus ben adsl router modem i 110$(kdv dahil)buldum sakın keklen me sen arkadas splitter de 5-10$lik bisi.. Benden sana tuketici gozuyle tavsiye[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Yaw bu adsl başvurusundan sonraki prosedür nedir ? Hiç bilmiorum, bugün babam gitti form doldurdu sonra ne olcak bilmiorum.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ben bugün babamla gittim telekom müdürlüğüne,sözleşme yaptık,kullanıcı adı verdiler şifre de 1'den 7'ye kadar dedi... modemi alıp bağlicam işte,3-4 güne bağlanır bişiler dedi adam... bu adsl'de yine telefon hattını mı bağlıyoruz modeme?[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 mrsandman cunku bunda KABLOSUZ router ve KABLOSUZ AG ICIN ACCESS POINT var ondan yoksa sen 110 modem 10 router 100 de wireless ap ye verirsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Catscratch, 07 Haziran 2004 16:55 tarihinde demiş ki: Yaw bu adsl başvurusundan sonraki prosedür nedir ? Hiç bilmiorum, bugün babam gitti form doldurdu sonra ne olcak bilmiorum. verdigin telefon numarasını arıyıp "gelip sözleşme yapınız" diycekler.sözleşme yapılcak sonra evine gidip 2 gün bekliyceksin.sonra baglandı diycekler takıcaksın modemi şifre falan girmesen bile baglanıcaksın türkiye nede olsa. amaa duurr bitmedi o portlar arızalıdır allah bilir her hafta sorun cıkarıcak, arada bir yavaşlıycak zart zurt, müşteri hizmetlerinin kalitesini anlıycaksın bu arada dertler bitmiycek.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ne gerek var zoom'un 95 dolarlık modemi var 5510 mudu neydi gayet iyi iki arkadaşa aldık. ben corecess 3112 kullanıyorum ama onunda bi üstü daha iyidir.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar