Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl Modem!

CythraulAkhera

Öne çıkan mesajlar

• Admin
aratırken "birgün buralarda birisi arama yapmayı ogrenicek ozaman toplu halde bayram havasına girecegiz"

yazdın ve bulamadın demi?

aramaya gir
adsl modem yaz

zor deil başarabilirsin[signature][hline]Grandmaster Hamburger
irc.quakenet.org // #gecevardiyasi
Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
Sosyal ağlarda paylaş

İnfected ucmus ben adsl router modem i 110$(kdv dahil)buldum sakın keklen me sen arkadas splitter de 5-10$lik bisi..

Benden sana tuketici gozuyle tavsiye[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bugün babamla gittim telekom müdürlüğüne,sözleşme yaptık,kullanıcı adı verdiler şifre de 1'den 7'ye kadar dedi...
modemi alıp bağlicam işte,3-4 güne bağlanır bişiler dedi adam...
bu adsl'de yine telefon hattını mı bağlıyoruz modeme?[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 07 Haziran 2004 16:55 tarihinde demiş ki:
Yaw bu adsl başvurusundan sonraki prosedür nedir ? Hiç bilmiorum, bugün babam gitti form doldurdu sonra ne olcak bilmiorum.

verdigin telefon numarasını arıyıp "gelip sözleşme yapınız" diycekler.sözleşme yapılcak sonra evine gidip 2 gün bekliyceksin.sonra baglandı diycekler takıcaksın modemi şifre falan girmesen bile baglanıcaksın türkiye nede olsa.

amaa duurr bitmedi

o portlar arızalıdır allah bilir her hafta sorun cıkarıcak, arada bir yavaşlıycak zart zurt, müşteri hizmetlerinin kalitesini anlıycaksın bu arada dertler bitmiycek.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...