sesu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Aşk güzel şeydir ama karşıdaki insana ondan bağımsız bir şekilde bakıp ona göre davranmak lazım. Nefret edilmeyi hakeden insana karşı bile hiçbirşey hissedilmiyor bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 fede said: aşık olduğum için kendimden nefret ettim. :) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 unutulmuyo be hemde hiç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Dün bağdat caddesindeydi.5-6 yıl oldu sanırım görmeyeli . bi bankta oturmuş winston'umu içerken çıktı solumdan 2 arkadaşıyla. yanına gidicektim,yerime oturdum,tekrar ayağa kalktım,tekrar oturdum. içim kıpır kıpır oldu , sonra "hadi laan " deyip kendime kızıp tekrar oturdum , sonra kalkıp eve gittim .Gayet hayatıma devam ettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar