Odune Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 elinde dragonball serisi olan varmı arkadaşlar? öncelikli olarak dragonball sonra Z sonra GT leri toplarlamak istiyorum. elinde serisi olan varsa benle irtibata geçerse çok sevinirim. yada bulabileceğim bir yer bilen varsa oda olur.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Nukem_Verite, 08 Haziran 2004 03:37 tarihinde demiş ki: keyıflı vakit geçirmeye ne dersiniz? nasıl olacakki bir açıklasan wallaha kulun kölen olabilirim (abarttım biraz :) ) deli oluyorum 1 haftada bir episode bulmaktan hesap yaptım yaklaşık olarak 4-5 sene sonra bitiyor böyle giderse sadece dragonball btiyor sonrakileri karıştırmıyorum bile. neyse cevabını bekliyorum[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ANİME and DİVX LİSTEM VER:9.5(01/05/04) [email protected] MAİL ATABİLİRSİNİZ(istanbul anadolu yakasındayım) Dragonballz movie(1-13) 4cd Dragonballz sagas 4cd *Dragonballgt bardock special 1cd *Dragonballgt 46-59(med-quality.RM). ...........1cd *Dragonball z (230-231,202-208,246-253,271-291)......1cd *Dragonball stardan capture 45bölüm..................7cd[signature][hline]900 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar