ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 selamlar, benim bir arkadasim 1-2 ay evvel lenovo marka bir laptop aldi icinde de custom olarak vista yuklu ama alet garip garip sorunlar cikarmaya basladi, windows updatei acamamak bilgisayarim ozellikleri goruntuluyememek, ag ve paylasim merkezi de keza ayni sekilde yani tiklayinca popup gibi acilip kut diye aninda kapaniyorlar var mi fikri olan yabanci forumlara da baktik lakin cikmadi birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 çözümü biliyorum ama tanımadıgım bi adamın arkdaşına yardım etmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 cozumu bilmedigini biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 geçen yaz ne yaptığını biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar