Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Selam arkadaslar, oyun icin bir hevesle aldigim ama ise baslamamdan dolayi dogru duzgun kullanamadigim mouseu satiyorum. Fotograf cekme sansim yok. Uzerin de hic bir problem de yok ve gayet iyi calisiyor. Kutusunu annem cop diye atmisti zamaninda ama faturasi duruyor. Zamaninda Istanbul vatan bilgisayardan almistim 160 kusuratlarinda. Fiyat olarak 75 Istiyorum. (pazarlik yapabiliriz) Ozelliklerini merak edenler buraya tiklasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoldieR_TR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ürünün fotosunu felan koya bilir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Fotograf cekme gibi bir durumum yok. Telefondan cekerim ama kalitesi berbat olur. Uzerin de hic bir problem yok. Gayet temiz ama israr ediyorsan telefondan foto cekip koyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ilgilenen varsa konu gunceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 konuyu açan arkadaş kusura bakmada sendekininde resmini koysan daha güzel olur. ama ne biçim bi şekil öyle rahatmı ki elde. alışmışız topaç gibi farelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Cep telefonuyla ceksem cok berbat bir goruntu olcak o yuzden resim koymak sacma olur diye dusundum. Zaten evde kullaniyorum yani futbol falan oynamiyorum mousela darbe vb. bir sey yok hakikaten cok temiz. Kullanim olayina gelirsek de bence iyi. Oyun oynayan arkadaslar ne kadar iyi oldugunu bilirler. Zaten oyun icin kullanmak lazim yoksa gereksiz 160 ytl falan. Ben veriyorum iyi bir rakamdan. Almak isteyenler irtibata gecebilirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 cok rahat, eğer o şeklini beyenmezsen bı tane kabı daha var oda rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 konuyu guncellememle beraber PM geldi. buyuk ihtimalle satildi ama aksam tekrar not duserim satildimi satilmadimi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ben kullanıyorum çok rahat br mouse başta belki bi yadırgarsınız ama alıştıktan sonra rahatlıyorsunuz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Güzelmiş ya sattın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Mouse satildi arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar