mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 kermit said: beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 mulgear6 said: up druidin adı ofbearandcow server frostmane rogue clavius server frostmane paladin Mulgéar server frostmane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 uplıyorum bi bakalım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ohaaa satılık mı ? PARAM OLSA DİREK BU ACCYİ ALIRDIM ARKADASLAR KAÇIRMAYIN BENCE '!22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Yalnız senin karakterlerin gearlarının inanılmaz tırt kaldığının farkındasın di mi artık sdf. Boşver satma, başlarsın tekrar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 abi sen de farkettin bak dayanamıyıcam ben bi gün açıcam wowu tekrar o olucak öff hakkaten o kadar tırt mı kaldı ya ? =( 5k dps yapıyodum ben onunla ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Abi senin druidin gearına sahip adamlar başvurunca "İstersen seni social alalım guilda, kendi kendini gearlarsan raidlere gelebilirsin" diyoruz ehah. Sen ver bana accountu senin sınav neyin bitene kadar ben kendimi boostlarım onunla aylık falan neyse ödeyip sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 abi satamamışsın gel geri başla da gear topla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 raad ol ben gearsız da dps yapıyorum deli gibi !11!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 selam ben bu başlığı görmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 abi ilk sahibi geldi ilk tavuk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Valla param olsa ben alirfim beyler kacmaz 299tl + malbuş a satarim son fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 299 + 5.5 tl ye satiyorum pardon olmuyomus + malbus satan kisi de dahil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 sen sigara içmiyorsun bir kere yalan dolan atarak s.kme bizi lütfen bu arada up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Of yalan dolan da olsa polis iyi giderdi uniforma filan ayrica satsam basliyicaktim hevesi kursagimda biraktin dolayli up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 BabacumMostors said: abi ilk sahibi geldi ilk tavuk geldi ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 berk lan cok undergeared karakterlerin =).. gir de biraz kastiralim sana.. boomkin resto lazim. gearlarin hepsini ben aliyorum 2. bi caster druid yok guildde.. gel sana lootlari veriyim hem istedigin fiyata alici bulmnani sagliycak gear in olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Dostum saol henuz deliyle iliskim olmadi gerci beles loot da ilgimi cekmedi degil hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar