Disease Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Gitar için amfiye kulaklık takıcam http://www.hepsiburada.com/creative-hq-1900-kulaklik-/productDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd850399#tablnk şundan alıp bide jakı büyütücü alsam taksam iş görürmü sizce . Limitim 100 - 120 lira fln kulaklıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 tabiki iş görür. fena kulaklık değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 said: Sürücü Ünitesi: 30mm Neodymium Sürücü Frekans Cevabı: 20Hz ~ 20kHz Empedans: 35ohm Hassasiyet (1kHz): 104dB/mW Kablo uzunluğu: 1.2m Giriş Ucu: 3.5mm stereo altın kaplama uç Net Ağırlık: 140g (paket hariç) Bence gayet yeterli. Birçok farklı kullanım için de tatmin edici olacaktır. Frekans cevabı gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 olayın ucunda gıtar varsa bıraz daha ekle grado derım dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bende grado sr60 var. çok tavsiye etmiyorum ama gene de güzel. tavsiye etmem çünkü dışarı çok ses veriyor ve yoğun baslarda titreme sesi geliyor. 2.dediğim sorun bana özel de olabilir anlamadım. gidip uğraşmak da istemedim kaldı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 grado 60 grado serısının en dusuk kulaklıgı.yogun bass ıstersen s 80 tavsıye ederım.ama dunya'nın en ıyı gıtar sesını veren kulaklıgıdır grado. ayrıca grado 225 den sonrası adam gıbı kulaklıktır ve tasınabılır amfı gerektırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ben bu en düşük kulaklığa 150 küsür verdim. alacak arkadaş için söylüyorum =p elektronik davulda kullanıyorum kicklerde ve tomlarda zangırdıyor olmaz olasıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 sonucta grado :) verecksın o kadar.ama davul ıcın yanlıs secım olmus.arkadas gıtar ıcın demıs. o yuzden baska kulaklık oneremezdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 benim dediğim kulaklık beni tatmin edermi etmezmi peki . grado 150 dionuz hani 50 lira daha fazla için cimrilik yapmiyim diyorumda ne biliyim veresim yok 50 lira daha. bide küçük jak girişini büyük yapmak için aparat takmak kayıp yaratırmı bişeylerde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 yaratmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yaratır.kalıtelı donusturucu almalısın. mesela gradonun kendı donusuturucusu var ve yuzde yuz kayıpsız garantısı verıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 dönüştürücünün altın kaplama olmasına dikkat et onun dışında sanmıyorum ki marka olması çok bir şey değiştirir. yani neticede ufacık bir demir parçasından söz ediyoruz, tek görevi iletmek. daha doğrusu yaratsa bile benim kulağım duymaz o farkı (cebim duyar mesela) onun için umrumda değil :p Ses üzerine odaklanmış kaliteli bir forum paylaşayım ben bari hazır yeriyken: http://www.techno-fi.net/forum/index.php Ordan da sağlam yardım alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Mülteci said: yaratır.kalıtelı donusturucu almalısın. mesela gradonun kendı donusuturucusu var ve yuzde yuz kayıpsız garantısı verıyor. öyle bi söylemişsin ki sanki dandik kullanınca seslerin yarısı duyulmuyor. en fazla yüzde on falan farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 %100 garantiyi de nasıl veriyorlarmış ilginç. toptan altın yapsın dönüştürücüyü yine kayıp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yüzde on ciddi bir oran yalnıxz :D o kadar fark etceğini sanmıyorum. bu arada mülteci'de müthiş bir marka sempatizanlığı ve bu konuda elitist tutum sezdim heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 abi takılmayın bunlara. al sen dönüştürücünü çal gitarını. pro olduğun gün, deli gibi kayıt ekipmanları kullandığın gün düşünürsün bunları. 150yt'ye kulaklık alıpta jacktan kaynaklanacak kaybı düşünmek abest kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ben de onu dicektim, kişi 120 lira bütçem var demiş, grado dönüştürücüsünü napsın :P şu verdiğim forumda( http://www.techno-fi.net/forum/index.php ) da değişik adamlar var, kulaklıklarıyla anfileriyle yatıyor olmalılar. ufacık aletlerden kablolardan nasıl o kadar yorum çıaktıyorlar anlamıyorum. kulağımın çok geri olduğuna dair komplekse giriyorum sonra :D saygı da duyuyorum ama garip ya eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Garıp fılan degıl.adamlar muzık dınlıyor.sen ıse gurultu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 yürü be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sikimhiyar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 KOŞUN SİKİM HIYAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Mülteci said: Garıp fılan degıl.adamlar muzık dınlıyor.sen ıse gurultu. buna kıçımla gülerim bak işte tüm mesajlarını ciddiye aldım da yok ya boşuna kasmışım :D hadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 bu uslube sahıp bır adam benı cıddıye almasın lutfen zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 herhangi bir üsluba sahip adam seni ciddiye almasın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 bi soru daha . arkadaşımda 30w lık marşal vardı . ona philipsin benim gönderdiğim linktekine benzer bi kulaklıkla büyültücü yoluyla taktık ama sesi köklememize rağmen inanılmaz az bir ses geliyodu kulaklıktan . neden olur bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 büyültücü tam olarak oturmamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar