Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gren

kimlandracula

Öne çıkan mesajlar

Myspace

Fazlasıyla sevdim bu grubu, albümleri hala taze sanırsam.Alternatif rock dediler buna da bence gayet gren tarzı olmuş,fazlasıyla kendilerine has geldi bana müzikleri.Bunun yanında da gayet Tool etkileşimleri falan da duymak mümkün.
Gerçekten çok güzel bi albüm myspace'ten youtube'den bi göz atın çok sık olmuyor böyle işler memleketimizde.
Albümden favorim:

Bunu da ekleyesim geldi:

yok yok bu da olmalı:

respect
Sosyal ağlarda paylaş

ilk koyduun şarkı güzel Ma mı o dierlerine baktım myspace den onlar da güzel dinledikçe daha güzel olur herhalde

iimiş baya, böle grupların olması güzel.

bu arada basscıları o okan bayülgenin programlarında disko kralında falan çalan basscı deil mi ona benzettim eheh
Sosyal ağlarda paylaş

valla türkiye'de pek tutmaz gibi

daha böle alternatif dinleyen kesime gider bu. Avrupa müzii bu direk türk çoğunluun zevkine uyacak hiçbişey yok. Underground bi grup olarak kalabilir çünkü türkiede rock müzikte popüler olmak için duman gibi arabesk veya athena gibi türk doğu ritmleri olan eğlenceli şeyler veya işte mor ve ötesidir bademdir pop rock tarzı müzik yapmak gerekio.

Böle işte sound güzel olsun, güzel riffler olsun delayler, feedbackler, efektler, altolu ritmler falan hani işte a perfect circledır tooldur deftonesdur falan filan dinleyen kesime gider türkçe sözlü müzik seviolarsa onlar da.

Türkiye'de Bu tarz müzik yapmanın kötülüğü de bu ne yazık ki müzik yapiosun çok güzel, dinleyenlerin oluo ama mesela ingilizce olsa baya iş yapar fakat türkiyede bunun piyasası yok, kalio öle.

ama yine de aşırı bi progressiveliğe kaçmamışlar, gayet "catchy" vokal melodilerine de sahip. Belli olmaz =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...