pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Efendim, 4-5 gün sonra yaklaşık bir aylığına tatile gideceğim ve gitmeden güzelce oyun stoklayayım istiyorum. Son 1-2 senede çıkmış güzel strateji/rpg/adventure oyun var mı önerebileceğiniz? En son medium/high arası ayarlarda Assassin's Creed oynamıştım, dizüstümün seviyesi de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 sağlam dizüstüymüş kaca aldın :D. başlıkta hata var bu arada :P. oyun önerim yok wow dan başka bişi oynamıyorum 3 senedır nerdeyse. Ama Heroes of Might and Magic 3-4 ü bul sıkıldığında ne olursa olsun mutlaka oynanır, ki dün gece yaptım bi xl map 3'te, çok güzeldi :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 gta4 ü sevdim ben, oyna derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar