Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Cogumuz Eve online i duymustur ama genelde insanlar, oyun hakkinda fazla bilgi sahibi degil. Oyunu oncelikle bedava oynamaniz mumkun, oyunda kazandiginiz parayla Game time code almak mumkun, ve bunu yapmasida cok zor degil. oyunda karakter almak mumkun, ultima online gibi sandbox, istediginizi yapmakta ozgursunuz, bunun yaninda oyunun 4 yillik background u var bi ton mission, uzay complexleri(dungeon). oyunda koklu bir Turk alliance i var ve herkese yardim ediyoruz Forum Linki isteyenlere 21 gunluk Trial yolliyabilirim. Daha fazla Bilgi almak isterseniz burdan sorabilirsiniz. Unutmadan Oyunun Resmi sitesi Son olarak hepinizin yuzunu guldurecek bir haber, Eve online da Expension lar bedavadir ve yilda 2 expension cikar, bunlarla bir suru gemi cesidi eklenir eklendi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 iyi oyun sahane oyunda hep uzay yav.uc uc nereye kadar. insan soyle bi charim olsun istiyo giydireyim gezdireyim yemek yedireyim istiyo oyunda en iyi ve en kotu sey supesizki skillerin sureyle atlamasi. 4-5 yil oynadim ama artik sitesine bakasim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 offf sana inandim gene geri actirdim tekrar kapicam herhalde.. nereye kadar warping jumping jumping warping yaaa aman be. bir yerden bir yere gidicem 34 dakika oldu. gitti 15 avrusko :) neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 30 dk da 30 j gidersin aga naaptin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 arkadas isik hizni asamamis :) industri shiptir sudur budur uzun surmustur. en mantiklisi hic ugramiyip ccp beyaz kurdun oyununu beklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ohooo uzayi aga muhtar sarmis hic cekilmez :( fittingleri bos bs ile suruyor deneyin gorun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 sen git wow oyna en guzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 of cengiz of.. :( tek bildigin o mudur ? baska oyun yokmudur kucuk zihninde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 gel kardeşim gel knight online a gel... Valla otopilot da gate lerden atlarken şöyle 2-3 el satranç atıyorum. Hoş PC ye karşı hep 2-1 boyun büküyorum ama bir gün durumu kurtaracam. Oyuna yabancıların ilgisi her geçen gün artıyor. Türkler ise oyundan soğuyor şimdi düşünelim bakalım 2 sene sonra ani bir baskın ahanda scalar nakavt :) Tabii yeni arkadaşlarımız oyundan soğumazlarsa bu oyun yüksek ingilizce ve sabır istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ha bak bu oyunda demokrasi hersey. ki turk corplarinin hepsi dicta rejmi gibi yani kimse secilerek ceo olmuyor ki yabancilarda hep demokratik duzey. simdi ne alaka? derseniz. alliance ve corplarin sayisi cok fazla olabiliyor ve bazi fikir falan ayriliklarindan bolunmu gibi sorunlar sik karsilasiliyor o yuzden tek yol demokrasi butunluk icin. yani sirf bu yuzden bile eve online rulz. cunku ben baska hic bir seyde boyle role playing gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 cengiz senin cok ciddi bir hayat dersine ihtiyacin var. umarim bunu sana seni uzucek bir insan vermez. gerci internet ortaminda boyleysen, gercek hayatta nasil oldugunu tahmin edebiliyorum, ama sen su avrupa yakasindaki burhan altin top gibi birseysin, insan dovse tum sikintilarini unutur. uzayi agalar dayilar basmis diyen arkadas, burasi forum, uzay degil, argo tabirleri yerinde ve dogru kullanmak, insanlarin egitim seviyesini yada sosyal statulerini dusurmez, saadece muabbete tatlilik katar, post mu kasiyorsunuz napiyorsunuz sogan cucugu beyninizle anlamadimki, burda post sayisnin bir onemi yok, forumtr degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Tamam agam. Ama hacim, hatunada aga denmezki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Bu yazılanlara inanamıyorum gerçekten. Bu oyunu oynayanlar var içinizde ve hepinize soruyorum, Eve online oynayan Türkler arasındaki ağabey-kardeş ilişkisi, saygı-sevgi düzeyi nerede var. Yani yaş ortalaması 30+ olan bir oyunda (ki 70 yaşında oyuncularımız var bilen bilir) oynayıp da nasıl böyle söylemlere giriyorsunuz şaşıyorum. Yani oyundaki biz Türkleri bilmeyen ve bu oyunu oynamak isteyen yeni bir arkadaşımız şu konuşmaları duysa, "Ulan Knight Online daha seviyeli be" diye düşünür gibi geliyor bana. Arkadaşlar, lütfen seviyeyi koruyalım. En azından oyun içindeki sevgi-saygı ortamını buraya yansıtsak yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 exodus = eerovian ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Kanuni said: exodus = eerovian ? Yok değil hocam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ne argosu kulanmisim? bu arada oyundaki tecrubelerime dayanarak turkten uzak durun diyorum. yani muhabbet et etde sakin corp isine girme aman ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Senin takıldığın Türkler öyle demekki, ben oynadığım kısa süre içerisinde çok memnundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 duruma gore deyisir eyer madenci minersen o zaman iyi olabilir ama pvp ciysen trlere umut aramamaklazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Madenci miner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 hem madenciydim hem miner, oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 su uslubuda deyistirmek sart oldu hem tr ardindan eng versiyonu soyliyince millet spanw a bagliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 cengizhan66 said: duruma gore deyisir eyer madenci minersen o zaman iyi olabilir ama pvp ciysen trlere umut aramamaklazim Valla cengiz sana hiç cevap vermeyi düşünmezdim ama insanı mecbur bırakıyorsun. Hocam yapma böyle şeyler. hayatında kaç kere Türk corpuna katılıp pvp yaptın? Kaç zamandır bu oyunu oynamıyorsun? Sen oyunu sadece bob'dan mı ibaret sanıyordun ki, bob dağılınca sen de oyundan uzaklaştın? Şu an Türk corpları pvp olarak gayet iyi durumdarır. Biraz araştırırsan bunu görürsün. Köprünün altından çok sular aktı. Pek çok Türk oyuncu, bu oyunda tecrübe kazandı. Bu tecrübelerini de yeni gelenlere aktarıyor. En geç bir sene içerisinde, sağlanan birliktelikle, Türkler bu oyunda söz sahibi olmaya başlayacak; bunu hep birlikte göreceğiz. Bu yazdıklarım hayal değil beyler. Yıllardır bu oyunu oynayan bir kişi olarak, Türklerin attığı adımları ve ilerlemeyi görüyorum. Bir de cengiz gibi oyunu bıraktıktan sonra bu oyunu ve Türkleri karalayan insanlar olmasa, daha çok insan başlayacak bu oyuna. Cengiz; son söz olarak sana ünlü bir bilginin sözleriyle veda etmek istiyorum. "Gölge etme başka ihsan istemez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 4 yil oynadim biraktigimdan pek birsey diyemicem zaten tanidiklarimda birakmistir. evet haklisin bu sefer pek bilmeden konustum. ben oyunda rp yaptim oyunun hikayesine gore rolumu belirlerim yaptim etim tam tadinda biraktim.baska rp lik birsey bulamadim titan a tek skill kalmisti nerdeyse.herseyim olmustu nerdeyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 2004 de basladigim eve maceramda, donem donem tanistigim turk arkadaslar, tum mmo oyunlari icersinde gorduklerimin en duzgunlerinden idi. zaten baska turlusu o oyunu oynamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Eve Online fazla hardcore bi oyun ciddi olmayan insanlar zaten oyundan keyif alamıyo. Buda oyunda çekirdek kaliteli bi oyuncu kitlesi bırakıyo. Ama kaliteli demek muhabbeti çok iyi işte ne biliyim corp arkadaşlarını arkadan vurmayan demek değil. Bunlar hayatın olduğu kadar oyununda bi parçası. Ama bi turk chat kanalına girdiğinde aldığın yardım herkesin yardımsever olduğunun kanıtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar