arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Nasıl oluyordu bir yere cdkey mi giriyorduk? Sitesinden bakayım dedim direk satış menüsü çıkıyor halbuki vaktinde satın almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 license dosyasi filan mi gonderiyolardi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Evet öyleymiş, yazılım + cd key. Tabii benimkiler zaman aşımına uğramış :P Elemana mail attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Adam emaillere cevap vermiyor. Cracklesem daha az uğraşmış olurdum. Bundan sonra öyle yapayım bunun oyunlarını madem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 adam her gün 1000lerce email aldığı için yanıt vermiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 ben de merak edip baktım maile 2004de almışım neyseki eklerdeki dosyalar silinmemiş, s-reg.key diye bir registry hedesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Bugün mail gelmiş. Keyi kaybedenler için sistem yapmışlar: http://enesce.com/recover-registration/ Bu adresten keyi geri alabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar