reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Bizim sokağın elektrik şebekesinden midir nedir Kim klima açsa veya askıda olan klima tekrar devreye girse anlık elektrik kesintisi oluyor! Bu da internetin gitmesine, bilgisayarların kapanıp açılmasına(benim açımdan en büyük sorun), tv ve buzdolaplarının bozulmalarına(annem babam için en büyük sorun) sebep oluyor! Benim bilg. in anakart yandı buzdolabı ve televizyon da bu oynak voltajlardan dolayı sorunlar doğurmaya başladı mahalledeki moruklara klima açmayın diyemiyoruz,adam yükseltici takıp açıyor eski tip eşşek gibi klimalarını peki bizim zararımız neolacak?! Tedaş a dava açılabilir mi? Onlarca kere aradıysak da ilgilenen olmadı bu sorunla! edit: o değil dotada leaver ilan edildim ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 bi ara eşeğin kulağına su kaçırmıştı tedaş, çat pat elektrik kesiyodu. hatta bi vatandaş ölmüştü o esnada, ev aleti patlamış mı ne, öyle bi şeyler olmuştu. bakanlardan biri çıkıp "nasıl yapıcaksanız yapın halledin şunu" diye azar falan çekmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 benim kuzenin 1 yıllık beyaz eşyalarının hepsi gitti voltaj probleminden. dava edildi, aldılar aynılarından bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 hem tedaşa hem klimasında sorun olan tiplere dava açılır da, önce zarar görmen lazım. bişeyin bozulcak. o bozulan şeyin bundan bozulduğunu ispat etmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 2-3 yıldır düzenli olarak bozuluyor ve tamir ettiriliyor ztn Yan komşumuz akrabamız ama papaz olduk konuşmuyor aileler artık bu davadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar