Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 kısa saçlı kısa boylu sakallı bi sunucu var ya popstarı sunuyo galiba.şimdi de turcell'in reklamında 500 milyar'ı sunuyo. dün o herifi manitasıyla gördüm taksimde.hot asian vardı yanında mini etek bele kadar yırtmaç topuklu 1.80 üstü boy vardı. kütür kütür müydü die yorum yapan olur diye yazdım .
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Fistan said: kütür kütür müydü YESS osman tan evet. o adama 5 gömlek büyüktü o hatun ama neyse.para var mı var. çok fenaydı abi ahah.HORMON HORMON
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Parayla saadet olur mu sorusunun cevabını bulmuşsun, keşke bir foto alsaydın, bu soruyu soranın suratına yapıştırırdın :D.
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 o adam kendini geşiltirmiş kaliteli bi adam parasıda var niye öyle diyosnuzki kıskanmayın lan
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ebru gündeşle beraberdi bi de kdjfhgdkjf
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 mangal said: o adam kendini geşiltirmiş kaliteli bi adam parasıda var niye öyle diyosnuzki kıskanmayın lan öyleyse helal valla ne diyim dfgd.
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 pogodi said: ebru gündeşle beraberdi bi de kdjfhgdkjf evet abi adam ebru gündeşi kaldırmış asyadan para ile kandırıp hatun mu getiremicek sdfgfd fakat, evet yanlış yolda.
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 mangal said: o adam kendini geşiltirmiş kaliteli bi adam parasıda var niye öyle diyosnuzki kıskanmayın lan ilk cümlede dalga gecıyo sandım ama sonrakı iki kelime buna inanmış olduğuna işaret etti. :D kaliteli ve kendini geliştirmiş.. :D.
Öne çıkan mesajlar