Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 adam 6 yaşından beri chef ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 arkadaşım sadece hobi olarak mı istiyorsun sen aşçılıgı. ilerisi için düşünüyorsan şunu şölim çok zor yıllarını vermen gerek sınırı olmayan bi meslek.eger paran var ise Fransada en iyi okulu var. LE Cordon Blue ama baya pahalı adamların verdikleri sertifika tüm dünyada geçerli.Ben 4 yıldır bu Meslekdeyim Usta Çırak olabildim sadece....(Çekirdekden Yetişme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Magnum said: Necro said: Greeny said: Amatörce diyorum hocam zaten, gidip şef olmak gibi bir niyetim yok fransız lokantasında. tavuk ızgara yapayım shinitzel yapayım sac kavurma yapayım yeter. Çok kompleks bir menü yok zaten. Ders vereyim ben altı yaşından beri kendini doyurma zorunlulugu olan biri olarak bunlari mecburiyetten ogrendim :( ailenin tek çocuğu ve ailen çalışıyor? Kesin okulada erken verildin. Evet. Zaten 6 yaşına kadar da kasimpasa'da dayimlar büyüttü beni sonracigima karsida oturan abilerimiz abla oldu.zenciler falan geldi biz gittik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Amatörce diyorsa ne kursu, al malzeme, aç interneti, yap. Ya da doğaçlama yemekler çıkar, en süperi doğaçlama yemektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar