Diablo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 türklere bişi olmaz abi o the day after tomorrow da bile dunyanın heryeri gitmiş bizim yer açık tı bulut fln yoktu ehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Venüsün Güneşin önünden geçişi tubitakın sayfasından izleyebiliyormuş.[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 12 gün.. [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 08 Haziran 2004 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 gelemezler be... yemez o kadar...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bence kahraman petrol işçileri bizi bu felaketten kurtarır :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem Silthanas, 08 Haziran 2004 12:55 tarihinde demiş ki: ben kiyamete sevi$erek girmek istiyorum, boyle her yer yanacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lumpy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Diablo, 08 Haziran 2004 14:11 tarihinde demiş ki: türklere bişi olmaz abi o the day after tomorrow da bile dunyanın heryeri gitmiş bizim yer açık tı bulut fln yoktu ehe eheheueheh evet öyleydi :)![signature][hline]Hayalleri gerçekleştirmenin en kısa yolu; uyanmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 sozluk.sourtimes.org'den alıntı. [/b]"bir kisim milletin sallamadigi tehdit. 70 milyon ki$i elinde 140 milyon ta$ bekliyor olacagiz. g.tu yiyiyorsa gelir."[/b][signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 12 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: ShekiLChoCuq, 08 Haziran 2004 14:53 tarihinde demiş ki: sozluk.sourtimes.org'den alıntı. [/b]"bir kisim milletin sallamadigi tehdit. 70 milyon ki$i elinde 140 milyon ta$ bekliyor olacagiz. g.tu yiyiyorsa gelir."[/b] *kop*[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 heueuehueueheuhe[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 kitabı okuyorum adam acaip kasmış 123017 tane tarihi kaynaktan bi önceki (sözde) geçiş zamanında dünyanın 4 bir yanındaki milletlerin çöküşünden falan bahsedio MÖ 1300 yıllarındaki afetlerin falan belirtileri annatıo ve bissürü tarihi zırvalar war yok mısır firavunu ile Hz Musa arasındaki şeyler yok sümer kıralının yaptıkları hititlerin bilmemneleri 250 300 sayfa okudum daha yeni yeni gezegenden bahsetmeye başladı hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 kolay gelsin. =][signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 12 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: nameless13, 08 Haziran 2004 14:48 tarihinde demiş ki: bence kahraman petrol işçileri bizi bu felaketten kurtarır :) hehehehe armagedondandı dmi bu bende petrol işçisinin kızıyla kalırm dünyada[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Silthanas, 08 Haziran 2004 12:41 tarihinde demiş ki: iyi de niye olelim ki =) dunyanin sonu geliyo bizim deil =D bu alttaki cümle yüzünden öl emi..[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Silth git ya olmaz... :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar