SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 ahhahahahahahah abiler haahah da benim ilişkim yok :D gerçii, ulubatlı mezunu olmak da bi ilişki bence, çünkü uhal bursa'da cemmatin son eğitim kalesi diye geçiyor hahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 kazanamayanları yeşilırmak(fetoların bursadaki şubesi) evlat ediniyo bi sene yurtlarda takılıyon falan güzel bi olay aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 olm niye felaket tellalı gibi kazanamıcan vurgusu yapıyosun hahaha inşallah yıldız inşaat da cemaate giren çıkamaz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 sen de mi girdin dayı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 :D girmem mi? 40. yıl yurdundaydık santral garaja yakın bi yerde. 6. günde bizi yurttan attılar. görevli abi bi gecede 4 deste iskambil kağıdı yakalayınca baya kızmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 done. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Babamin ozel teknesiyle bodrumda bi koyda demirlemis durumdayiz yatiyorum suan ilik esen meltemin altinda.. Elimde iphone sizin fakirliginize guluyorum.. Takilin siz ben jet ski ye binicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar