Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

battle net marge sorunu


cenx

Öne çıkan mesajlar

wow accsi durduk yere battle net accsine marge olurmu?
bi kaç arkadaşım acclerine giremiyorlar emaillerine baktıklarında wow hesabınız su battle net hesabına aktarıldı diye mesaj geldiğini gördüler. su dediğide [email protected] diye "t" ile başlayan bi mail işte (gerisi gizli). ama sorun su ki arkadaşların öyle bi battle net accleri yok. şimdi bu elemanlar hacklenmişmi?
ne yapmaları gerekir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

webform dan da halledilio o olay kimlik scanı adres bilgileri ve cd key yollayı sorunu anlattıkları vakit. 3 gün ila 1 hafta arasında çözüyorlar. tabi pazartesiyi bekleyip telefonla aralarsa 15dk da hallederler.

eğer telefonla aramak işlerine gelmezse dediğim bilgilerle birlikte sorunlaını acıkca dile getiren bir maili
[email protected] adresine gönderdikleri vakit işlem tamamlanır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla genelde bilgisayarda buluna keylogger yüzünden oluyor k.adını ve passwordunu girdiğin vakit acc yi ele geciriolar bide bu merge muhabbeti cıktığından beri hemen mergeliyolar. oyuna girerken passwordlerini bir notepad dosyasndan c/p yöntemiyle girerlerse kısmen korunmus olurlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

marge sırasında maile bi onay linki falandamı gelmıyor bu kadar basıtmı yahu... bi an makınalarda keylogger var diye kötüm 3.5 attı fakat hiç buraya gelmeyen arkadaşlarıda aynı şekilde aynı battlenet accsine margelenmişler. onlarda ozel bi program kullanıyorlar yazmıyorlar direk kesinlikle de nasıl olduğunu çözmek lazım...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...