madea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Arkadaslar ben oyunun 1 aylık bedava sını oynadım ve suan acc um kapatıldı ve ben odemeyi visa ile yapmak istiyorum ancak kredi kartının numarasını ve diger şeyleride yazıdıktan sonra submit diyorum bana kredi kartınız kabul edilmedi diyor kredi karti Yapı Krediden onun için olabilirmi bide oyunun parasini havale yöntemiyle vere biliyomuyuz vere biliyosak numarasını nerden bulurum simdiden yardımlarınız için sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 internet üzerinden kulllanımın açık olması lazım[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 havale gibi bi olay yok bildigim kadariyla. sanal kart al garanti bankasi olabilir ona para yatir ve o karti kullan. Kredi kartindan daha guvenli paran kadar kullaniyorsun cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshuatree Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Yapı kredi'yi arayıp WebPOS işlemlerine açık olup olmadığını öğren kartının. Birçok banka default olarak kapalı gönderir kartları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar