Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bu bonus görevin hastasıyım. Hatta makinede wc3 kurulu olmadıı zaman, sırf bu 2 haritayı oynamak için kurduğumu bilirim. Rexxarı oynamak kadar hiçbişeden zevk almadım valla. Fakat sadece 2 bölümü var bende. 3.sü de var, 4. ü varmı bilmiyorum ama. Sonuç olarak bu bonus görevin devamını nerden bulabilirm biliyomusunuz? nette bakındım baya bi, bulamadım. herkes şey demiş oyunu otomatik update et mapler gelio. ama benimkisi 1.20c ye sabit. update fln edmem.. nerden bulurum bunun son bölümünü veya bölümlerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 patchleyince otomatik geliyo, ama 1.20den conce geldi o, senın bolumlerin sonunda bitiyo olabilir eminmisin bitmediğine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 ı ıh. şimdi ben evvelden oynamıştım 1 ve 2 yi. sonra devam edicek dedi bitirdi. ben de siteye fln girdim offical acaba hikayenin devamı ordamı die. yoktu. ben de ellemedim. neyse geçen gün 1.20c ye update ettim. sonra birden aklıma geldi o bonus. bi aradım taradım, updatele gelio fln yazmışlar :( şimdi kala kaldım. 1.20c içinde olacağını sanmıyorum. şey düşünüyorum acaba 2. bölümü yine oynasam bitirsem 3. çıkarmıki acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 tüm bölümlerin olması için 1.23 mü lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 patchleri sırf bunun için yapmıştım vaktinde, teey tey. o trolllere falan gidiyoduk adalara hatta yeni bölümlerle. oynayayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 onun son bolumu 4 sene once falan cıktı 1.23'e gerek olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 oynuyom oynuyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 offf bitirdim ama ben de bittim. daha olsa da daha oynasam yaaa... ben sana kurban oliiim rexar... şu karakterin güzelline bak canım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 sonunda jainanın peder ölüyordu yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 hıhı kestim onu. bitirdikten sonra saveden girip ss aldım. ss alasım geldi :P o diil de char artifac manyaa oldu. negzel bişe :D bunun gibi orjinal böle güzel senaryolar varmı, indirip oynanabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Bi senaryo vardı Warcraft 1 in.Ama yarıda kalmıştı yinede güzel bulursan indir derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 moltencore ve naxramas maplerini buldum :P birebir yapmışlar. raid şeklinde oynanmak üzere tasarlanmış. oynamak isteyen olurmu ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 rexxar petin olayım yönet beni çok güzel bir campaign di gerçekten, orc pgcileri sinir etsede ben çok beğendim. diablo oynar gibi oynatıyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar