BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 sata kullanmakta olan mevcut bilgisayarın ana kartının sata2 destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 bilmiyorum ama anakart sata2 destekli olmasa da sata2 hddleri sata olarak çalıştırır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 sata 2 desteklemeyebilir. ama aldığın sata2 hdd nin üzerinde eğer sata 2 desteklenmiyorsa jumperı şu konuma getir diye bişe yazması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 valla benim iki hdd de sata2 ama anakart desteklemiyor, jumperla falan da uğraşmadım takır takır çalışıyorlar =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 destekleyebilir de, desteklemeyebilir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 yezid said: valla benim iki hdd de sata2 ama anakart desteklemiyor, jumperla falan da uğraşmadım takır takır çalışıyorlar =p hmm o zaman benim okudugum yazıda eger calıstırmassa jumper değiştirin yazıyodu. bişe yazıyodu ama ne icin bilmiom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar