Daesu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bu yeni class hakkında bilgi verebilecek varmı arama yaptım ama yok böle bişey[hline]M.K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 hmm Ben kulaniyorum cok guzel... az bugu olmasina ramen cok yardimi var bana (ben warrior im) en asagi 30 manan olmasi lazim ama bence buguleri nasil ne oldugu cok acik guzel bir sekilde yaziyo kitabi alirsan birde biraz paran olmasi lazim cunku parala tithe mi ne oyle puan aliyosun ve karmanin iyi olmasi bugunun daha etkili olmasi demek birde.[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bugu büyümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 lol ewt pardon u var bende bir buyu olmaasi lazim[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 http://guide.uo.com/skill_55.html burada tithing points için paladinin kutsal yere para vermesi gerektigi yazıyor. bu point sadece para ilemi artıyor biraz acıklarmısınız. ve ne kadar para[hline]M.K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 gold başına bir tith point weriyo herhangi bi shrine a gidip shrine ambleminin üstüne 1 kere tıkla tithe gold de ve miktarı gir verdiğin gold kadar tithing point wericek güzel bi sistem bence,reg e filan gerek kalmıyo ağırlık yapmıyo[hline]People talk alot of shit but thats after I'm gone .Cuz they fear me in the physical form Let it be known I'm troublesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar