Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Magtheridon'da oynayan bi horde karakterim var, free transferler acilmisken baska bir servere gitmeyi dusunuyorum. (Acilmadan da dusunuyordum, simdi vakit geldi :P) Secenekler: Burning Blade (medium), Neptulon (medium), Tarren Mill(medium), Trollbane(low). Serverde az ya da cok horde bulunmasi o kadar onemli diil. 80'de yapmak istedigim bir guilde girip rahat / yavas / sakin bir sekilde de olsa, pve yapmak. Magtheridon'u sevmiyorum. Bu free migration'u kullanacak baska Magtheridon'lu horde var mi? Siz nereye gideceksiniz? Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Son 4 free migrateden beri ben ve kardeşim düşünüyoruz Magtheridon'dan kurtulmayı. Ama bir türlü olmuyor. Bu seferkinde de olmayacak gibi gözüküyor açıkçası. Önümüzdeki maçlara bakıcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Tarren Mill'e tasindim, memnunum :P Daha cok ally var, world pvpyi sevdigimden hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar