Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aaa bulduım c nın ıcıne yapıo Gigex Downloads ın ama bu ultima online demo dıyor ne iş serverde oynamak ıcın demomu olması lazım benım bıldım orginal serverde full olur ?
Mesaj tarihi:
Download etmek için verceğin telefon fatursaıyla orjinal uo sipariş etsen nasıl olur?[signature][hline] TaZmAnYaK, 30 Mayıs 2004 19:44 tarihinde demiş ki:
Büeğğğğğüüüüeeeeeüüüü
Mesaj tarihi:
hayır değilim okul sebebiyle burdayım.zaten kıbrısdan uluslararası sipariş verirsen adresinin sonuna via Mersin 10 / Turkey diye birşey ekliyorsun ve öyle alabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
evet o yuzden zaten via mersin 10 yazıyorsun güneye gitmemesi için.kargo ücreti değişmiyor çünkü onlar türkiyeye kargoya veriyorlar öyle abartılı bir kargo ücretiyle karşılaştığımı hatırlamıyorum.bence eğer üniversitenin yurtlarında oturan arkadaşların varsa onlara çektir çünkü hızlı bağlantılara sahipler 2 günde download edebilirler.
Mesaj tarihi:
aslında bakarsan orginalını almak daha ıyı son cıkan bu ultıma cd sını alsam 7 cı yıl falan yazıo Celebrate Seven Years of Ultima Online! bunu alsam bu game deılmı? ayrıca guney kibrisa gelse kuzeye gecemezmı ?
Mesaj tarihi:
hem bıde 277 350 arası pıng alıyorum europada 56 k ıle sence ne kadar lag sız oynaya bılırım gunduz aldım pıngler aksam 277 de falan sabıtlesıyor
Mesaj tarihi:
evet o pingle oynarsın.7. yıl anısına çıkan paketdende 7 tane yeni account açma kodu geliyor.onun yanında hediyeler
http://www.uo.com/7gifts.html
karar senin.ama bedava account almakta var oda aklının bi köşesinde olsun
Mesaj tarihi:
şımdı ben bakdım zaman şifremı gırıp register kısmına aos un registerlı oldnu soluyor bu 7cı yıl olmadını belıtıyor farklı bişeylermı var mesela yer gıbı falan fılan cd yok yanı o alacamızın ıcınde? sadece acc ıle bazı hedıyeler
  • Yeni Oluştur...