facundo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 beyler b gigex de downlaod ederken dap da veya herhangı bı porgram da etmıyor b nereye download edıyor bıtı zaman dırek mı acılıyor yukleme porgramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 aaa bulduım c nın ıcıne yapıo Gigex Downloads ın ama bu ultima online demo dıyor ne iş serverde oynamak ıcın demomu olması lazım benım bıldım orginal serverde full olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 hem baglatım 56k sız ce kac gunde download ederım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Download etmek için verceğin telefon fatursaıyla orjinal uo sipariş etsen nasıl olur?[signature][hline] TaZmAnYaK, 30 Mayıs 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Büeğğğğğüüüüeeeeeüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 peki aldim diyelim kuzey kibrisa gelirmi sence ? bu ulkeye turkıye den baska mal sokulmuşmu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 gameloaded.co.uk den gelir.ben getirtdim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 sen kıbrıslımısın bak turkiye ıle kıbrıs arasında mılerce fark var :)= ona gore ayrıca kargo ucretıne kadar odedın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hayır değilim okul sebebiyle burdayım.zaten kıbrısdan uluslararası sipariş verirsen adresinin sonuna via Mersin 10 / Turkey diye birşey ekliyorsun ve öyle alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 kargo ucretı ne olacak ? burdan turkiyeye 20 mılyon + ne kadar daha olur sana geldınde ne kada rucret aldı getıren abıler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hem kıbırıs deıl kuzey kıbrıs desen guney kısmına gelıyor dırek olarak :) aramızda bıldın kararıyla bı barışyok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 evet o yuzden zaten via mersin 10 yazıyorsun güneye gitmemesi için.kargo ücreti değişmiyor çünkü onlar türkiyeye kargoya veriyorlar öyle abartılı bir kargo ücretiyle karşılaştığımı hatırlamıyorum.bence eğer üniversitenin yurtlarında oturan arkadaşların varsa onlara çektir çünkü hızlı bağlantılara sahipler 2 günde download edebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 aslında bakarsan orginalını almak daha ıyı son cıkan bu ultıma cd sını alsam 7 cı yıl falan yazıo Celebrate Seven Years of Ultima Online! bunu alsam bu game deılmı? ayrıca guney kibrisa gelse kuzeye gecemezmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hem bıde 277 350 arası pıng alıyorum europada 56 k ıle sence ne kadar lag sız oynaya bılırım gunduz aldım pıngler aksam 277 de falan sabıtlesıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 evet o pingle oynarsın.7. yıl anısına çıkan paketdende 7 tane yeni account açma kodu geliyor.onun yanında hediyeler http://www.uo.com/7gifts.html karar senin.ama bedava account almakta var oda aklının bi köşesinde olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 şımdı ben bakdım zaman şifremı gırıp register kısmına aos un registerlı oldnu soluyor bu 7cı yıl olmadını belıtıyor farklı bişeylermı var mesela yer gıbı falan fılan cd yok yanı o alacamızın ıcınde? sadece acc ıle bazı hedıyeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hem bir de bu 12 ayda bir alinan 10 skills varmis ole bişi varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Anason arkadasım hem o verdin sitede arastirdim uo cd sı bulamadım amazodan falanalsam yada uo nun gendı ea sıtesınden gene gelır deyılmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar