Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Ice Age 3ü 3D izlemek için istinye parka gitmek istiyoruz. Ama nasıl gidicez bulamadık. Aksaray'dayız. İstinye parkın da İstinye Bayırı Cad. 34460 İstinye Küçükçekmece gibi bir adresi var. haritadan baktım: şurdaymış. hadi diyorum kabataşa gidiim tramwayla.. sonra ?? sitesinde 29, 29B, 29P, 29Ş, 40B, 42, EL1, EL2 otobüsleri ordan geçiyo diye göstermiş. iettnin sitesini de doru düzgün kullanamıyorum oraya giden otobüs nerden kalkar nerde duru bakamıyorum. nasıl gidilir, kimse sorsam bilmiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Aksaray'dan Taksim'e giden dolmuşlarla Taksime gidin. Ordan metro ile Atatürk Oto Sanayi'ye kadar gidin. Ordan çıkınca da İstinye Park'ın önünden geçen minibüsleri sorun ve onlara binin, şoföre de onun önünde indirmesini rica edin. (4. Levent durağında inip yukarı çıkarsanız sanırım İstinye Park'ın önünden geçen minibüslerin kalktığı durağa çıkıyosunuz tam olarak.) Mutlaka indirir, zaten önüne gelince siz de fark edersiniz, önü sadece 1km :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 süper tarif ettin çok teşekkürler.. ama 1 km şeysini annamadım o.O edit ha genişlik demişssin :p ben de indirdii yerden 1km mesafe var die birden şeettim :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Ön cephesi çok uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Evet ön cephe çok uzun, bina bina gidiyo, her binaın önünde bina kadar devasa reklamlar var cam içinde. Geçerken önünden mutlaka görür farkedersiniz dediğim gibi. Dip not: Maslakta yol ikiye ayrılır, biri İstinye yönüne ki sağa doğru gider, yanınızda İTÜ olmalı, diğeri Işık Üniversitesi-Hacıosman yönüne. Minibüsteyken sağ tarafınızda İTÜ kalacak şekilde devam etmesi lazım. Eğer düz giderse çok gitmeden şoföre söyleyin mutlaka. Sonra yol yürümeyin :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ya ben nası ballaı bi admaım. arkadaşlar olay bambaşka bi hal aldı. ice age imax yapımı sanıoduım, meer real d imiş :) o yüzden istinye parkta falan oynamicak. daha da güzeli evimin hemen 10 metre yanındaki historia alışveriş merkezinde reald olarak 3 boyuntlu giriomş gösterime ahahaoy. süfer oldu. evden çık 3 dk sona sinemaya gir :) yanımda direk yemekmi götürsem napsam, orda almaya gerk yok evin arka odasından salonuna geçer gibi bişe olcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 HAFIZ, sen de askerden döndün döneli aktivite canavarı olmuşsun tam, burdan sinema, öteki taraftan multi anno 1602 falan kovalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 İşe başlayınca durulur adam daha yeni gelmedi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 napim :)işe başlıyodum ki anlaşamadık. istediimi istediim gibi vermediler. ok kalsın dedim. şu ara görüşmelerim devam edio. boşluğu değerlendirim dedim ben de :) ayrıca şirketi olup a uluslararası ilişkile uzmanı lazım olanlar varsa cv yollayabilirim. bi konuşalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 atla taksiye git ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 istinye park 100 lira fln tutar benm evden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Her ne kadar artık gerek kalmadıysada ilerde arayan olur felan. Beşiktaşa in , istinye park dolmuşları var direk önünde inersin. Ya da metroyla 4. leventte in, aynı dolmuşlar ordanda geçiyor önünde inersin. yada beşiktaştan 40B otobüsü felan kalkıyor onlarda geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 gece 1de istinye parktan modaya taksiyle dönmüştük =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar