Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstinye Park'a Nasıl gidilir

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Ice Age 3ü 3D izlemek için istinye parka gitmek istiyoruz. Ama nasıl gidicez bulamadık. Aksaray'dayız. İstinye parkın da İstinye Bayırı Cad. 34460 İstinye Küçükçekmece gibi bir adresi var.

haritadan baktım:

şurdaymış.

hadi diyorum kabataşa gidiim tramwayla.. sonra ?? sitesinde 29, 29B, 29P, 29Ş, 40B, 42, EL1, EL2 otobüsleri ordan geçiyo diye göstermiş. iettnin sitesini de doru düzgün kullanamıyorum oraya giden otobüs nerden kalkar nerde duru bakamıyorum. nasıl gidilir, kimse sorsam bilmiyo :(

Sosyal ağlarda paylaş

Aksaray'dan Taksim'e giden dolmuşlarla Taksime gidin. Ordan metro ile Atatürk Oto Sanayi'ye kadar gidin. Ordan çıkınca da İstinye Park'ın önünden geçen minibüsleri sorun ve onlara binin, şoföre de onun önünde indirmesini rica edin. (4. Levent durağında inip yukarı çıkarsanız sanırım İstinye Park'ın önünden geçen minibüslerin kalktığı durağa çıkıyosunuz tam olarak.) Mutlaka indirir, zaten önüne gelince siz de fark edersiniz, önü sadece 1km :D.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ön cephe çok uzun, bina bina gidiyo, her binaın önünde bina kadar devasa reklamlar var cam içinde. Geçerken önünden mutlaka görür farkedersiniz dediğim gibi.

Dip not: Maslakta yol ikiye ayrılır, biri İstinye yönüne ki sağa doğru gider, yanınızda İTÜ olmalı, diğeri Işık Üniversitesi-Hacıosman yönüne. Minibüsteyken sağ tarafınızda İTÜ kalacak şekilde devam etmesi lazım. Eğer düz giderse çok gitmeden şoföre söyleyin mutlaka. Sonra yol yürümeyin :).
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben nası ballaı bi admaım. arkadaşlar olay bambaşka bi hal aldı. ice age imax yapımı sanıoduım, meer real d imiş :) o yüzden istinye parkta falan oynamicak.

daha da güzeli evimin hemen 10 metre yanındaki historia alışveriş merkezinde reald olarak 3 boyuntlu giriomş gösterime ahahaoy. süfer oldu. evden çık 3 dk sona sinemaya gir :) yanımda direk yemekmi götürsem napsam, orda almaya gerk yok evin arka odasından salonuna geçer gibi bişe olcak :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...