Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Merhaba basit bir forum yazmam gerekli ve tasarım özürlüsü birisi oldugum için böyle basit, sade ve göz yormayan bi forum teması arıyorum. Sadece tema lazım yazılımını kendim yapıcam. Ücretli olursa daha iyi olur. vBulletin temaları olmasa daha güzel olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 iyi de öyle başka forumların temalarını uyarlamaya çalışırsan daha zor olur sanırım. Kendin rahat kodlarsın onuda diğer türlü tema ile yola çıkmaya kalkarsan bir çok yeri silip değiştirmen gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Kendim sıfırdan tema yapamam ki =) Okadar tasarım özürlüsüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 tema yapmıcan ki zaten arkadaşım tema yapmak zaten saçma olur sen kendine bir forum yazacaksan. Site yapar gibi tablelar ile oluştur forumunu tema gerekmez yani sen kodunu yazacaksan anlatabildimmi :) temalar ile siteni oturtamazsın. Örneğin konu başlıklarının olduğu yeri yapacaksan width height bgcolor ver table'a oluştur 2 dk da :D yani tema ile felan uğraşmak daha uzun sürer illa temaya ihtiyacın yok onu demek istiyorum senin istediğin gibi bir tema olduğunu sanmıyorum phpbb ve vbulletin gibi olur genelde forumların kullandığı temalar ve onlarda senin hiç bir işine yaramaz. Çünkü oradaki temalarda kendi ayarlarına göre yapılmıştır. Ama arayacağım senin için basit forum teması bende yazmayı düşünüyodum basit birşey iyi oldu banada lazım olur belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Onlar yapsınlar istedikleri ayarları ya ben görüntüleyip HTML çıktısını alıcam sadece, onların dosyaları pek işimi görmicek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Şimdi tekrar bir baktım phpbb3'ün temalarına aslında elden geçirebilir fakat dediğim gibi gereksiz cidden çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Pluton said: Onlar yapsınlar istedikleri ayarları ya ben görüntüleyip HTML çıktısını alıcam sadece, onların dosyaları pek işimi görmicek zaten tamam o zaman phpbb3 için http://www.phpbb.com/styles/ tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar