Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 http://www.paticik.com/edebiyat/syf.php?id=8751 bunu bi cd kabının üstüne yazdım paylaşmak istedim.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 okuyamadım çok anlamam ama sanırım kodlamada bi hata var. misal ilk dizesi şu şekilde: "Güneºin vuran ilk ıºıklarıyla..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Saklanan kelimeler Güneşin vuran ilk ışıklarıyla Denizin engin maviliğinde kaybolan, Hava kararıp da ruhumun karanlığı Gökyüzü ve denizin karanlığına ayak uydurunca Ortaya çıkıp beni ve bütün benliğimi Mahşerin atlıları gibi çevirerek O meşhur karanlıkta kıstırarak Nice cümleler kurmamı, Nice dünyalar yıkmamı, Nice canlar yakmamı sağlamak için, İçine saklandıkları şişelerden çıkarak Kum saatinden akan tanelerle yarışacaklar Zihnimin bulanık nehrinde bulanırken. Ah küçük meleğim Keşke kanatların kalbimin gölgesinde kalmasaydı Yüzünden süzülen gözyaşı Avucumun içinde donup kalbimde aksaydı Sevginin parlaklığı ruhumu yaksaydı.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 estel çok güzel yazmışsın. sağol paylaştığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Güzel ciddi ciddi güzel...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar