edi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 HTML bilen birisi (yani ben) icin, soyle topralayici genis kapsamli, ingilizce bir kitap ariyorum, onerileriniz nedir? ders notlarim cok boluk porcuk bir kitabim olsa cok iyi olacak.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 internette her şey var kitap almana gerek yok gibi geliyor. Ancak senin bileceğin iş.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 tam olarak tüm html taglarını anlatan örnekli bişiyler istiyorsan internet çok vakit alır ancak ben toparlarım dersen seninde bildiğin gibi burası işini görür http://www.google.com.tr/search?hl=tr&ie=UTF-8&q=html+dersleri&meta=lr%3Dlang_tr[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 herhangi bir p2p programında e-book aratarak amacına uygun onlarca kitap bulabilirsin ... Kazaa ve DC++ öneririm bu konuda ...[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ben toparlamam zaten dedigim de o notlarim ve de internetteki notlar cok boluk porcuk, herseyi guzelce toparlayan 'gercek anlamda, kagittan yapilma' kitap istiyorum, bileniniz var mi?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bible.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 http://www.webteknikleri.com 1 hafta sonra HTML canavarısın.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: edi, 31 Mayıs 2004 19:44 tarihinde demiş ki: ingilizce bir kitap ariyorum korax bak ingce kitap arıyorum demiş ama bunu türkçe yazmış okumamışsın herhal[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 O'Reilly kitapları iyidir. "Advanced" yada "Developer" olanlarına bak eğer ingilizce arıyorsan kitap ... türkçe arıyorsan fikrim yok, türkçe kaynak okuyamama gibi bir durum var bende :)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 yazılım konusunda wrox kitapları çok iyidir ancak html ile ilgili kitap bulabilirmisin bilmiyorum genelde programlama dilleri üzerine kitaplar var. fakat bakmakta da yarar var![signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 bence okuyor ve dağınık olan ders notlarını toparlamak zor geliyor bu yüzden bir kitap arıyor bir nevi ders kitabı ancak anlatmak için değil öğrenmek için :)) herkez yorum yapsın edi ne düşünüyor :Pp Edi bence git bi kitabevine kitapları incele en güzzel gelenini al. Benim beğendiğim kitabı sen beğenmeyebilirsin çünkü kitaptan beklentilerimiz farklı olabilir bu yüzden incele öyle al derim.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ha o kadar basit bilgiyi üzerinde HTML yazan tüm kitaplarda bulabilir bence, netekim html'i ancak güzel bölümleyen bir kitap olabilir o seviyede güzel anlatamamak gibi bir dert olacağını sanmam ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 şöyle söyliyeyim bana taglar sadece tek satırlık açıklama ile yazılmış basit bir el kitabı yetebilir örneğe gerek yok. Ancak bi başka kullanıcı örnek ister illa! bazı kitaplar vardır ki misal:C# (Sefer Algan) profesyonel biri için mükemmel bir kaynak ancak yeni öğrenmek isteyen için zor bir kaynak. HTML programlama dilleri ile uzaktan yakından alakası olmayan bir şey olmasına rağmen yine de anlatım farkları farkedilir diye düşünüyorum.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Ozaman sayfanın ing butonuna bassın :D[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: fizban, 02 Haziran 2004 10:16 tarihinde demiş ki: yahu ders kitabı arıyo galiba, ders anlatmak için yani. şöyle html kursuna gitmiş olup da orada hangi kitabı anlattıklarını bilen cengaver yok mu aranızda ? cok yasa fizban, bravo fizban, hemen kapmis olayi :) Eylul ayinda web programming dersi vermeye baslayacagim da, ders notu hazirlamaliyim, kendiminkiler cok parca parca o yuzden elimin altinda guzel bulunasi bir kitap istemistim. hasanemre ve neteroist onerileriniz icin tesekkurler tez zamanda bakacagim.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 evet evet bekliyorum halen :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 yalnış hatırlamıyorsam dreamwever ın help dosyası çok iyi bir referanstı ama emin değilim[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 macromedia ürünlerinin helpleri gerçekten güzeldir ancak dw sadece kendine göre anlatmış olabilir incelemedim hiç kendine göre anlatmıştan kasıt ağırlıklı görsel bir editör olduğu için.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 said: edi, 03 Haziran 2004 01:52 tarihinde demiş ki: şöyle html kursuna gitmiş olup da orada hangi kitabı anlattıklarını bilen cengaver yok mu aranızda ? cok yasa fizban, bravo fizban, hemen kapmis olayi :) Eylul ayinda web programming dersi vermeye baslayacagim da, ders notu hazirlamaliyim, kendiminkiler cok parca parca o yuzden elimin altinda guzel bulunasi bir kitap istemistim. hasanemre ve neteroist onerileriniz icin tesekkurler tez zamanda bakacagim. google "html tutorial" en buyuk kitap.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ehehhe allahım çok güldüm. süper yaw :lol:[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Ra_d
allahım çok güldüm.
süper yaw :lol:[signature][hline]Benim Şirket
Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama,
işte şimdilik kendini idare ediyo.
Sosyal ağlarda paylaş