BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 hepimiz 1860'lıyız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Helal olsun (tu) İlhan süper de bir o kadar da sakatlık sorunu yaşamış biri kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
34asiruh34 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 sexdrugsrocknroll said: ahanda videosunu da buldum efsane bir maçtı hakkaten Bu mac türkiye kupası macı bu mactaydım. kırmızı kartlar vardı sahada ilhan tek forvet oynadı. adaam orta sahadan bir başlıyordu koşmaya bacak kasları nasıl geriliyordu anlatamam. Bence hala iş yapar bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 bu herif oynasın ölene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 özlemişim be ilhan izlemeyi.. yürü be imansız :D doyamadım bi daha izliyorum. nouma falan hikaye yani bu adamın yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 sexdrugsrocknroll said: ahanda videosunu da buldum efsane bir maçtı hakkaten Yalnız o Gençlerbirliği ertesi yıl uefada ne işler yapmıştı.Kadrosu da zaten şahaneydi o zaman.Birçok gelecek vadeden oyuncuları vardı.Vadettikleri ile kaldılar ama olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar