pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 kablonet kullanıcıları hangi modemi kullanıyorsunuz,tavsiye plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 netmasterin siyah bi modemi var onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 model ismi yazabilirseniz daha cok yardımcı olur keza cogu modemin rengi siyah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Aynı siyah netmaster'ı (docsis 1.0 destekliyor)kullanıyorum. Sen alacaksan Docsis 2 uyumlu al, geleceğe yatırım yapmış olursun. edit : Model ismi Cme075 mi öyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 ihtiyacın varsa kablosuz ve dört girişli bir modem var elimde netmasterın. 1 sene kullanıldı sadece. satabilirim ? model : CBW500 resim : http://images.hepsiburada.com/assets/Bilgisayar/200/bd85011new.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 http://www.hepsiburada.com/netmaster-cxc-150-1-ethernet1-usb-port-kablouydunet-modem/productDetails.aspx?categoryid=45&productid=bd99012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 eyvallah. @fede kablosuz modem almam.ty gene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 kablo girişi de var dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 netmaster cxc150 vede pozitek modemler var su an piyasada. pozitek lerde birde voip ozelligi olmasi lzm ek olarak. birden fazla bilgisayar baglamayi dusunuyorsan eninde sonunda bi router ihtiyacin olacagindan dolayi fede nin teklifine tekrar goz at derim. kablosuz kullanmak zorunda degilsin. ama ondan sonra devamli bu tek cikisi nasil paylastiririm sorulari geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 fede kaça satıyosun ? uygunsa ben alabilirim. bende normal modem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 gittigidiyordan motorola sb5101 alana kadar com21 kullanıyordum. Com21'i soğutmak için özel jel dolu soğutucu torbalardan kullanıyordum eczaneden aldığım öyle diyeyim. Netmaster'da aynı şekilde kötü diyorlar. Sağlam birini bulursan motorola inanılmaz kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar