_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Wala uzun zamandır bakamiyodum eski şifre mifrede kayıp yeni aldim Tüm eski dostlara olycilere yenilere kısca herkeze tekrar selam tekrar merhaba:-) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Yani özetle "balonları beğendim yeniden üye oldum iki balon için" diyorsun =P Hoşgeldin Lance. Yok sana link falan, gez gör işte değişiklikleri =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Wala nofo balonlar harbidende güzel ama ne diim :-)[hline]Olyden[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Diye Tanırlar beni... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Aaaa nofom genel yönetici olmuş yeni farkettim :tebrikz:[hline]Olyden[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Diye Tanırlar beni... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Heh bence de iyi oldu. Yeni üyelerimizi böyle balonlarla karşılıyoruz artık, çay ikram edip bırakmıyoruz ;P[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Nofo yanliz :P Nefr ? Karizma ?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Wala ben bildim bileli alışmışım olydekileri işte mesela hainese homo derdim :-)nefre nofo flemena flo ardethe aro qwertye qwo bilmemki alışkanlık olmuş:-) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 homo ben oluyorum ehe tekrar selamlar lance ;)[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ehe ben de yaya dodo ya da noro oluyorum ozman ilginç.[hline]this is my hatred mind and myself Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Dopo Noho Noto Dono Doto falan oluyorum :P[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bana cyo denmezdi ehhe polo denirdi mesela paline. neyse. hoşgeldin tekrar.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Sly-One, 24 April 2003 16:17 tarihinde demiş ki: bana cyo denmezdi ehhe polo denirdi mesela paline. neyse. hoşgeldin tekrar.[hline][i][b]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... Senden olsa olsa SÜLO olur be[hline]Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 24 April 2003 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Wala palinede delikli nane polo derdum o da çöok severdi böyle hitap edilmesini :-P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 hatırlarım.. :) ah ah..........[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Koskoca anılaara sadece bir ahh diyebiliyoruz düşünüyorumda benim yaş 30 felams olsa lam sly walla yıllar geçiyor be dedikleri kdr war su gibi akıp geçiyor...[hline]Olyden[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Diye Tanırlar beni... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 welcome back ben seni hatırlıyorum ancak sen beni hatırlamazsın eheuhu[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 hosgeldin hoca bu arada arcane seni herkes hatirlar bence o super wisplerinle :)[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 yok o sonraki dönem işte lancelot fleman falan varken arcane isimli bi karakter yoktu o zaman fenix diye bi fighter, abuzer kadayıf diye de deneme amaçlı bi bard vardı :) bu arada neden abuzer kadayıf diye iğrenç bi isim koyup karakter tipini de aynısı yapmak gibi ilginç bi ayılık yapmışım bende bilmiorum :) şimdi olsa yapmam valla..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… _Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Wala arcane wisplerden hatirliyom dedigin gibi :-)[hline]Olyden[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Diye Tanırlar beni... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 selam lance[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ne güzel o zaman :))[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: Deep-Night, 24 April 2003 14:04 tarihinde demiş ki: Nofo yanliz :P Nefr ? Karizma ?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... ehuahuae :) şşşş çaktırma deep[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Muhabbete Katıl Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin. Bu konuya yanıt ver... × Zengin metin olarak yapıştırıldı. Restore formatting Only 75 emoji are allowed. × Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi. Bunun yerine link olarak göster × Önceden girilen içerik getirildi. Editörü temizle × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Resmin linkini yapıştırın × Masaüstü Tablet Cep Telefonu Yanıtı Gönder Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Wala palinede delikli nane polo derdum o da çöok severdi böyle hitap edilmesini :-P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 hatırlarım.. :) ah ah..........[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Koskoca anılaara sadece bir ahh diyebiliyoruz düşünüyorumda benim yaş 30 felams olsa lam sly walla yıllar geçiyor be dedikleri kdr war su gibi akıp geçiyor...[hline]Olyden[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Diye Tanırlar beni... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 welcome back ben seni hatırlıyorum ancak sen beni hatırlamazsın eheuhu[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 hosgeldin hoca bu arada arcane seni herkes hatirlar bence o super wisplerinle :)[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 yok o sonraki dönem işte lancelot fleman falan varken arcane isimli bi karakter yoktu o zaman fenix diye bi fighter, abuzer kadayıf diye de deneme amaçlı bi bard vardı :) bu arada neden abuzer kadayıf diye iğrenç bi isim koyup karakter tipini de aynısı yapmak gibi ilginç bi ayılık yapmışım bende bilmiorum :) şimdi olsa yapmam valla..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Wala arcane wisplerden hatirliyom dedigin gibi :-)[hline]Olyden[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Diye Tanırlar beni... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 selam lance[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ne güzel o zaman :))[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: Deep-Night, 24 April 2003 14:04 tarihinde demiş ki: Nofo yanliz :P Nefr ? Karizma ?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... ehuahuae :) şşşş çaktırma deep[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar