_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Wala uzun zamandır bakamiyodum eski şifre mifrede kayıp yeni aldim Tüm eski dostlara olycilere yenilere kısca herkeze tekrar selam tekrar merhaba:-) Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Yani özetle "balonları beğendim yeniden üye oldum iki balon için" diyorsun =P Hoşgeldin Lance. Yok sana link falan, gez gör işte değişiklikleri =] Alıntıla
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Wala nofo balonlar harbidende güzel ama ne diim :-)[hline]Olyden[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Diye Tanırlar beni... Alıntıla
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Aaaa nofom genel yönetici olmuş yeni farkettim :tebrikz:[hline]Olyden[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Diye Tanırlar beni... Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Heh bence de iyi oldu. Yeni üyelerimizi böyle balonlarla karşılıyoruz artık, çay ikram edip bırakmıyoruz ;P[hline] Alıntıla
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Nofo yanliz :P Nefr ? Karizma ?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Alıntıla
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Wala ben bildim bileli alışmışım olydekileri işte mesela hainese homo derdim :-)nefre nofo flemena flo ardethe aro qwertye qwo bilmemki alışkanlık olmuş:-) Alıntıla
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 homo ben oluyorum ehe tekrar selamlar lance ;)[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Alıntıla
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ehe ben de yaya dodo ya da noro oluyorum ozman ilginç.[hline]this is my hatred mind and myself Alıntıla
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Dopo Noho Noto Dono Doto falan oluyorum :P[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Alıntıla
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bana cyo denmezdi ehhe polo denirdi mesela paline. neyse. hoşgeldin tekrar.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Sly-One, 24 April 2003 16:17 tarihinde demiş ki: bana cyo denmezdi ehhe polo denirdi mesela paline. neyse. hoşgeldin tekrar.[hline][i][b]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... Senden olsa olsa SÜLO olur be[hline]Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 24 April 2003 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla _Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Wala palinede delikli nane polo derdum o da çöok severdi böyle hitap edilmesini :-P Alıntıla Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 hatırlarım.. :) ah ah..........[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla _Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Koskoca anılaara sadece bir ahh diyebiliyoruz düşünüyorumda benim yaş 30 felams olsa lam sly walla yıllar geçiyor be dedikleri kdr war su gibi akıp geçiyor...[hline]Olyden[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Diye Tanırlar beni... Alıntıla arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 welcome back ben seni hatırlıyorum ancak sen beni hatırlamazsın eheuhu[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Alıntıla Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 hosgeldin hoca bu arada arcane seni herkes hatirlar bence o super wisplerinle :)[hline] Alıntıla arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 yok o sonraki dönem işte lancelot fleman falan varken arcane isimli bi karakter yoktu o zaman fenix diye bi fighter, abuzer kadayıf diye de deneme amaçlı bi bard vardı :) bu arada neden abuzer kadayıf diye iğrenç bi isim koyup karakter tipini de aynısı yapmak gibi ilginç bi ayılık yapmışım bende bilmiorum :) şimdi olsa yapmam valla..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Alıntıla _Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Wala arcane wisplerden hatirliyom dedigin gibi :-)[hline]Olyden[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Diye Tanırlar beni... Alıntıla kingpin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 selam lance[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Alıntıla arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ne güzel o zaman :))[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Alıntıla Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: Deep-Night, 24 April 2003 14:04 tarihinde demiş ki: Nofo yanliz :P Nefr ? Karizma ?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... ehuahuae :) şşşş çaktırma deep[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Alıntıla Muhabbete Katıl Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin. Bu konuya yanıt ver... × Zengin metin olarak yapıştırıldı. Restore formatting Only 75 emoji are allowed. × Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi. Bunun yerine link olarak göster × Önceden girilen içerik getirildi. Editörü temizle × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Resmin linkini yapıştırın × Masaüstü Tablet Cep Telefonu Yanıtı Gönder Paylaş https://forum.paticik.com/topic/41426-olyli-lanci-hepinize-tekrar-merhaba-der/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Wala palinede delikli nane polo derdum o da çöok severdi böyle hitap edilmesini :-P Alıntıla
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 hatırlarım.. :) ah ah..........[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Koskoca anılaara sadece bir ahh diyebiliyoruz düşünüyorumda benim yaş 30 felams olsa lam sly walla yıllar geçiyor be dedikleri kdr war su gibi akıp geçiyor...[hline]Olyden[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Diye Tanırlar beni... Alıntıla
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 welcome back ben seni hatırlıyorum ancak sen beni hatırlamazsın eheuhu[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Alıntıla
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 hosgeldin hoca bu arada arcane seni herkes hatirlar bence o super wisplerinle :)[hline] Alıntıla
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 yok o sonraki dönem işte lancelot fleman falan varken arcane isimli bi karakter yoktu o zaman fenix diye bi fighter, abuzer kadayıf diye de deneme amaçlı bi bard vardı :) bu arada neden abuzer kadayıf diye iğrenç bi isim koyup karakter tipini de aynısı yapmak gibi ilginç bi ayılık yapmışım bende bilmiorum :) şimdi olsa yapmam valla..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Alıntıla
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Wala arcane wisplerden hatirliyom dedigin gibi :-)[hline]Olyden[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Diye Tanırlar beni... Alıntıla
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 selam lance[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Alıntıla
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ne güzel o zaman :))[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Alıntıla
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: Deep-Night, 24 April 2003 14:04 tarihinde demiş ki: Nofo yanliz :P Nefr ? Karizma ?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... ehuahuae :) şşşş çaktırma deep[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Alıntıla
Öne çıkan mesajlar