kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 masaüstü bilgisayarımdan nete kablosuz erişim sağlamak amacıyla arkadaşımdan usb wireless adapter almıştım tam markasını bilmiyorum ancak ürün kodu CWD-854. Sürücüsü de Ralink. sorun şurda ki ben bu programdan hiçbir şey anlamadım. harbi anlamadım yani. malak gibi bakıyorum programa bir ağ bulduğu falan da yok. bu tarz ürünleri kullanıp tecrübeli olanlar varsa yardımcı olabilirler mi? işletim sistemi vista. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 hiç kullanan yokmuş evet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 windowsun kablosuz ağ yöneticisini kullanamaz mısın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 o zaman hiç görmüyor çözemedim. gerçi şu an takılı adaptör. ne iş anlamadım zaten alışamadım bu vista'ya da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Wirelessını kapa, alet kendi aktif zaten sonra kablosuz ağları search et connect to a networkden hızlı yazmak zorundayım işden dolayı bakamadım tekrar bakıcağım sürücü dışında program ile işin olmaması lazım idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 abi olaya bak, network sharing center>manage wireless network>adapter properties>configure>advanced>value'yi enable yaptım gördü otomatikman. aptal ralink wireless utitity'ye bile gerek kalmadı. niye otomatik disable etmiş anlamadım salak vista. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Kurum asamasinda herhangi bir yonetici algilayamadigi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar